Ο μικρός Ζυγός ♎

 

  • 💠Γενέθλια: 23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου
  • 💠Στοιχείο: Αέρας
  • 💠Ποιότητα: Παρορμητικό Ζώδιο
  • 💞Κυβερνήτης Πλανήτης: Αφροδίτη
  • 🎨Χρώματα: Μπλέ , λευκό, ρόζ.  

Το παιδί Ζυγός είναι ένα ευγενικό, χαριτωμένο, κοινωνικό και γλυκομίλητο παιδί. Από τη φύση του διαθέτει ευγένεια, διπλωματία και έντονο μαγνητισμό, έτσι κερδίζει γρήγορα τους άλλους και γοητεύει με το γλυκό και όμορφο χαμόγελο του. Από πολύ νωρίς, αναζητά τα λόγια αποδοχής και αγάπης και νιώθει να απογειώνεται συναισθηματικά όταν καλύπτονται αυτές οι ανάγκες του. Οι γονείς, λοιπόν, χρειάζεται να του τονίζουν την αυτό-εκτίμηση του και να το ενθαρρύνουν για δράση, να το μάθουν να είναι σε επαφή με τις ανάγκες του, να έχει τη δική του γνώμη , τη δική του ευθύνη και να μην επηρεάζεται εύκολα από τους άλλους. Επίσης σε θέματα επιλογών, να το εκπαιδεύουν να επιλέγει μόνο του χωρίς να το μπερδεύουν με διάφορες επιλογές αναγκάζοντας το να διαλέξει, γιατί έτσι του ενισχύουν την αναποφασιστικότητα και μεγαλώνει με στοιχεία που το προβληματίζουν στο θέμα της επιλογής.

Η αρμονία είναι ένα έμφυτο χαρακτηριστικό του και πρωταρχικό του μέλημα είναι να διατηρεί ειρήνη και ισορροπία τόσο μέσα στην οικογένεια όσο και με τους φίλους του. Οι φασαρίες και οι εντάσεις είναι κάτι που το αγχώνει και σα γονείς θα πρέπει να το βοηθήσετε να καταλάβει πως και οι διαφωνίες είναι μέρος της ζωής για να μην ανησυχεί τόσο πολύ. Πρόκειται για ένα κοινωνικό παιδί που αποκτά πολύ γρήγορα φίλους και παρέες και κερδίζει εύκολα την εκτίμηση των άλλων αλλά αποζητά ταυτόχρονα έντονα την αποδοχή και επιβεβαίωση για να νιωθει εσωτερική αρμονία.

Ο κυβερνήτης του ζωδίου είναι η Αφροδίτη έτσι τρέφει βαθιά εκτίμηση για την ομορφιά, αγαπά καθετί όμορφο και αρμονικό για τον εαυτό του αλλά και στο χώρο του που βρίσκεται. Είναι σημαντικό το δωμάτιο του να είναι διακοσμημένο με ωραία χρώματα , εφοδιασμένο με αρμονικά τοποθετημένα αντικείμενα και αν ακούγεται και απαλή μουσική, είναι ιδανικό για τον ονειρικό κόσμο της αρμονίας και της συναισθηματικής ισορροπίας που τόσο έχει ανάγκη. Έχει κλίση στη μουσική, στη ζωγραφική, στο σχέδιο, στο χορό και στο τραγούδι. Του αρέσει να παίζει ανέμελα ή να ζωγραφίζει και να φτιάχνει διάφορα κολάζ , επίσης το γοητεύει το θέατρο, ο κινηματογράφος και οι ομαδικές δραστηριότητες.

Η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης της αγάπης, της ομορφιάς και κυβερνά το ζώδιο του Ταύρου και του Ζυγού. Αντιπροσωπεύει την εκλεπτυσμένη συμπεριφορά , την αρμονία, την ισορροπία , τις σχέσεις και τις κοινωνικές αλληλεπιδράσεις σε όλα τα επίπεδα.Οι ιδιότητες της στο ζώδιο του Ζυγού είναι συνυφασμένες με την επιθυμία της αρμονίας και της συντροφικότητας και δηλώνει την έντονη ανάγκη για τρυφερότητα. Ενισχύεται στους Ιχθύες, ζώδιο της έξαρσης της , βρίσκεται σε πτώση στην Παρθένο και σε αδυναμία στον Κριό. 

Προσδίδει στους εκπροσώπους της, την αίσθηση των αξιών, και της αξίας, τη δυνατότητα να εκτιμούν τα όμορφα πράγματα και να επιδιώκουν με κάθε τρόπο να ικανοποιήσουν τις επιθυμίες τους είτε πρόκειται για την ευχαρίστηση τους, είτε για την απόκτηση πλούτου και υλικών αξιών. Είναι ο κατεξοχήν πλανήτης που σχετίζεται με το γάμο και τις διαπροσωπικές σχέσεις, δείχνει τον τρόπο που αγαπάμε, την ευγένεια, τη λεπτότητα στους τρόπους την ομορφιά και το καλό γούστο. Απολαμβάνει και ευχαριστιέται όλα τα πράγματα που δίνουν χαρά και ικανοποίηση και εκτιμά ιδιαίτερα όλα τα ωραία πράγματα της ζωής. Ασχολείται με θέματα κοινωνικά και καλλιτεχνικά και γοητεύεται να ασχολείται με τη διακόσμηση και σε ότι μπορεί να προσθέσει μια πινελιά απο το γούστο του.

Η Αφροδίτη στον ανθρώπινο οργανισμό κυβερνά τους ενδοκρινείς αδένες, εξουσιάζει τις αισθήσεις αφής και γεύσης, τη μήτρα, τις ωοθήκες και γενικά τα γεννητικά όργανα, τους μαστικούς αδένες, τις εσωτερικές εκκρίσεις των αδένων, την επιδερμίδα μαζί με τον Κρόνο, ευθύνεται για διαταραχές της σπλήνας και των νεφρών, το διαβήτη. 

  • Επαγγελματική κλίση όταν μεγαλώσει: Οι περισσότεροι Ζυγοί προτιμούν επαγγέλματα που συνδέονται με καλλιτεχνικες δουλειές, σχεδιασμό μόδας, αρχιτεκτονική. Θα μπορούσε να κάνει καριέρα σαν διπλωμάτης, σαν δικαστής αλλά και σαν μουσικός, σαν ζωγράφος ή σαν συνθέτης. 
  • Υγεία: Τα Ζυγάκια παρουσιάζουν ευαισθησία στα νεφρά και το Ουροποιητικό Σύστημα, εκδηλώνουν πονάκια χαμηλά στην πλάτη προς την οσφυϊκή περιοχή, παρουσιάζουν ευαισθησία στην ουροδόχος κύστη , σε ουρολοιμώξεις. Φροντίστε να τα μάθετε να πίνουν άφθονο καθαρό νερό για να καθαρίζουν τα νεφρά τους και επιδιώξτε να ζούν σε ένα αρμονικό περιβάλλον.


🤰 Γεννήθηκε: 14-22 Οκτωβρίου
➰Κυβερνήτης ζωδίου και δεκανού: Αφροδίτη-Ερμής
➰Μοίρες 3ο δεκαήμερο από 20°-29° 59

🤰 Γεννήθηκε: 4-14 Οκτωβρίου
➰Κυβερνήτης ζωδίου και δεκανού: Αφροδίτη-Ουρανός
➰Μοίρες 2ο δεκαήμερο από 10°-19° 59

🤰 Γεννήθηκε: 23 Σεπτεμβρίου-3 Οκτωβρίου
➰Κυβερνήτης ζωδίου και δεκανού: Αφροδίτη
➰Μοίρες 1ο δεκαήμερο από 0°-09° 59

Πίσω Παρθένος                                                                                                                                          Επόμενο Σκορπιός

© 2021 Asteroskonis - Αστρολογία και Παιδιά..🤴..by Rania Markelli
Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε