Ο μικρός Λέων ♌

 

  • 💠Γενέθλια: 23 Ιουλίου - 23 Αυγούστου
  • 💠Στοιχείο: Φωτιά
  • 💠Ποιότητα: Σταθερό Ζώδιο
  • 🤴Κυβερνήτης Πλανήτης: Ήλιος
  • 🎨Χρώματα:  Πορτοκαλί, μωβ, κόκκινο, χρυσαφί

Ο Ήλιος κυβερνά τα Λιονταράκια αυτό σημαίνει ότι το παιδί Λέων είναι ένα παιδί φωτεινό, χαρούμενο, εκφραστικό, είναι η ίδια η χαρά της δημιουργίας , εξωστρεφές και δημιουργικό που δεν περνά απαρατήρητο, διαθέτει δύναμη και έχει απαιτήσεις. Είναι πρόσχαρο και δοτικό , προικισμένο από τη φύση του με πολλά ταλέντα. Πολλές φορές, μπορεί να γίνει εγωκεντρικό και απόλυτο και χρειάζεται προσεκτικός χειρισμός από τους γονείς για να μην ενισχυθεί η τάση αυτή του παιδιού, καθώς υπάρχει ο κίνδυνος της μεγαλομανίας, έπαρσης, και αλαζονείας. Πρέπει να διδαχθεί μέσα από το παιχνίδι, είτε από αυτοσχέδια παραμύθια είτε από θεατρικό παιχνίδι, την αξία της ζωής, την ταπεινότητα και ότι ο κόσμος δεν περιστρέφεται γύρω από τον εαυτό του, αποφεύγοντας όμως να το προσβάλλουν.

Ο Ήλιος κυβερνά το ζώδιο του Λέοντα και είναι η ζωοδόχος δύναμη που δίνει ζωή στον καθένα από εμάς και συμβολίζει τη ζωντάνια και το εγώ μας. Συμβολίζει τη μοναδική ταυτότητα του καθενός όπως αυτή ορίζεται από τα χαρακτηριστικά του ζωδίου που βρίσκεται. Οι ιδιότητες του είναι συνυφασμένες με το ζώδιο του Λέοντα δίνοντας του ενθουσιασμό, μεγαλοψυχία, υπερηφάνεια και αφοσίωση στους στόχους του. Είναι ο κατεξοχήν πλανήτης που σχετίζεται με την ανάγκη για δημιουργία, την ατομικότητα, την αυτοέκφραση, αντιπροσωπεύει τον εαυτό και την ανάγκη μας για αναγνώριση. Ο Ήλιος σχετίζεται με το πατέρα και το αρσενικό αρχέτυπο. Προσδίδει στους εκπροσώπους του ευχάριστη διάθεση και αξιοπρέπεια , φιλότιμο και πάθος για τη ζωή, γενναιοδωρία και μεγάλο θάρρος.

Η έξαρση του στο ζώδιο του Κριού προσδίδει μια επίσης ισχυρή προσωπικότητα , αγάπη για δράση, βρίσκεται σε αδυναμία στον Υδροχόο ενώ η πτώση στο Ζυγό δυσκολεύει την αποφασιστική του φύση.

Ο Ήλιος στον ανθρώπινο οργανισμό κυβερνάει την καρδιά, τη σπονδυλική στήλη .

  • Επαγγελματική κλίση όταν μεγαλώσει: Τα περισσότερα Λιοντάρια προτιμούν επαγγέλματα που συνδέονται με την δημιουργία. Ενδιαφέροντα επαγγέλματα που τους ταιριάζουν , διευθυντής, παραγωγός, παρουσιαστής, ηθοποιός, αρχιτέκτονας, εκπαιδευτικός, καρδιολόγος, διαιτητής.
  • Υγεία: Τα Λιονταράκια παρουσιάζουν ευαισθησία και πονάκια στην πλάτη. Ένα ευαίσθητο σημείο που πρέπει να προσέχουν ιδιαίτερα είναι η καρδιά τους και θα πρέπει να τα μάθετε από μικρά να έχουν σωστή διατροφή και φυσική άσκηση για να έχουν καλή φυσική κατάσταση και ομαλό κυκλοφορικό σύστημα.

  

🤰 Γεννήθηκε: 13-23 Αυγούστου
➰Κυβερνήτης ζωδίου και δεκανού: Ήλιος-Άρης
➰Μοίρες 3ο δεκαήμερο από 20°-29° 59

🤰 Γεννήθηκε: 3-12 Αυγούστου
➰Κυβερνήτης ζωδίου και δεκανού: Ήλιος-Δίας
➰Μοίρες 2ο δεκαήμερο από 10°-19° 59

🤰 Γεννήθηκε: 23 Ιουλίου-23 Αυγούστου
➰Κυβερνήτης ζωδίου και δεκανού: Ήλιος
➰Μοίρες 1ο δεκαήμερο από 0°-09° 59

Πίσω στον Καρκίνο                                                                                                                       Επόμενο στην Παρθένο

© 2021 Asteroskonis - Αστρολογία και Παιδιά..🤴..by Rania Markelli
Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε