Τα παιδιά της Αστερόσκονης

💎ASTEROSKONIS🌟CHART💎

Κάθε παιδί είναι ένας ολόκληρος κόσμος από μόνο του. Η γέννηση του δεν αποτυπώνεται απλά και μόνο από τα αστέρια αλλά φέρνει στα κύτταρά του γονιδιακές πληροφορίες. Βιώνει με το δικό του μοναδικό τρόπο τη ζωή κατά τη διάρκεια της οποίας προσπαθεί να εκφράσει την προσωπικότητα του, να κυνηγήσει τις επιθυμίες και τα όνειρα του ,να ψάξει το δικό του προσωπικό μονοπάτι. Ως γονείς, δεν μπορούμε να επιλέξουμε ποια κατεύθυνση θα ακολουθήσει, ούτε μπορούμε να αποτρέψουμε την πορεία του, αλλά μπορούμε να το συνοδεύουμε πάντοτε με όλη μας την αγάπη, ακόμα και εάν τα όνειρά του δεν ανταποκρίνονται στις προσωπικές μας προσδοκίες.

 Η παιδική ηλικία είναι ιδιαίτερα σημαντική. Η ψυχολογία του παιδιού, η σωστή ανατροφή, η συμπεριφορά του και η εξέλιξη του, προβληματίζει κάθε γονέα.  

  Αν είστε από τους γονείς που θέλουν να γνωρίζουν από νωρίς τα πάντα για την προσωπικότητα του παιδιού τους, τον χαρακτήρα, τα ταλέντα και τις κλίσεις που θα το κάνουν να ξεχωρίσει, ακόμη και για καθαρά παιδαγωγικούς λόγους είναι σημαντικό να ασχοληθείτε με τον αστρολογικό χάρτη του παιδιού σας αλλά και με το δικό σας.  Μπορείτε να βάλετε τα στοιχεία και να δείτε το χάρτη ΕΔΩ

Ένα παιδικό γράφημα asteroskonis 🌟 chart είναι ένας χρήσιμος οδηγός που δίνει την δυνατότητα να αναγνωρίσουν οι γονείς τα φυσικά ταλέντα του παιδιού, τα δυνατά και τα αδύναμα σημεία, για να το ενθαρρύνουν στα δυνατά σημεία και να διαχειριστούν καλύτερα τα αδύνατα σημεία, να το βοηθήσουν να αναπτύξει τις αρετές του. Η γνώση αυτή θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε σε ποιο σημείο είναι οι ενέργειες σας συμβατές και σε ποιο σημείο χρειάζονται ιδιαίτερους χειρισμούς, επιτυγχάνοντας έτσι πιο οικολογικές και αγαπητικές σχέσεις, καλύτερη επικοινωνία και λιγότερες διαμάχες.

Σε μια αστρολογική ανάλυση *asteroskonis 🌟 chart*  θα εξεταστούν θέματα που ενδεχομένως να σας φανούν γνωστά, κάποια περισσότερο και κάποια άλλα λιγότερο! Από όλα όμως, μπορείτε να αντλήσετε υλικό ώστε να εντοπίσετε ομοιότητες και διαφορές ανάμεσα στην δική σας ψυχοσύνθεση και του παιδιού σας. 

Η Ανάλυση του αστρολογικού χάρτη ενός παιδιού γίνεται με ιδιαίτερη προσοχή στο asteroskonis🌟chart και  μπορεί η μελέτη αυτή να γίνει ένα χρήσιμο και πρωτότυπο δώρο για τη γέννηση, τη βάπτιση ή στα γενέθλια του παιδιού! Για την σχεδίαση και τη μελέτη του θα χρειαστεί: 

"💟 Ημερομηνία γεννήσεως   Ακριβής ώρα  🌎Τόπο γεννήσεως"

Όλα και όλοι είμαστε φτιαγμένοι από Αστερόσκονη και λάμπουμε ο καθένας με το δικό του τρόπο!!!

 

Έλα στην παρέα μας !   👩‍👩‍👧‍👦 Ανακάλυψε το μικρό σου Αστεράκι! 

 Γνωριμία μαζί μου

Σας καλωσορίζω στο Blog μου Asteroskonis🌟Chart. Είμαι η Ράνια Μαρκέλλη και μέσα από το Ταξίδι της Αστερόσκονης θα μοιράζομαι μαζί σας γνώσεις για την Αστρολογία για τα Παιδιά και όχι μόνο.

Από μικρό παιδί τις καλοκαιρινές νύχτες μου άρεσε να κοιτάζω τ' αστέρια και  ονειρευόμουν να τ' αγγίξω ! Αμέτρητες νύχτες προσπαθούσα να μετρήσω τ' άστρα ένα ένα..! Στα τετράδια μου πάντα ζωγράφιζα αστεράκια.. Αργότερα μεγαλώνοντας με κάποιο τρόπο συνδέθηκε αυτή μου η επιθυμία με τον Ουρανό και οδηγήθηκα σιγά σιγά στο μονοπάτι της Αστρολογίας! Αγαπώ την αστρολογία, διαβάζω ψυχολογία και επιμορφώνομαι συνεχώς με σεμινάρια αυτογνωσίας και προσωπικής εξέλιξης. 

 

Ράνια Μαρκέλλη

Η Αστρολογία με έλκυε και μου κινούσε το ενδιαφέρον από πολύ νωρίς. Ξεκίνησα να διαβάζω και να προσπαθώ να κατανοήσω πως δουλεύει το Πλανητικό Σύστημα. Όσο διάβαζα τόσο περισσότερο με κατακτούσε αυτή η Τέχνη. Το Μεσουράνημα μου στον Τοξότη δεν με έχει αφήσει έως τώρα να αρκεστώ σε κάθε ξεχωριστή γνώση που έχω διδαχθεί. Ξεκίνησα τις σπουδές μου στη Νοσηλευτική και εργάστηκα αρκετά χρόνια αλλά παράλληλα σπούδαζα Πληροφορική και άλλαξα κατεύθυνση. Αργότερα αφότου ολοκλήρωσα με ένα μεταπτυχιακό στη Διοίκηση, αποφάσισα πως θα ξεκινήσω το Ταξίδι στα Άστρα γιατί ήταν αυτό που ήθελε η ψυχή μου. Έτσι  ξεκίνησα το 2013 μαθήματα και ολοκλήρωσα τις Βασικές Σπουδές μου στην Αστρολογία Γενέθλιο-Πρόβλεψη-Συναστρία, στο Ινστιτούτο Αστρολογικών Ερευνών Βαλκανικής και Μεσογείου του Χρήστο Άρχου. Το 2019 συνέχισα τις σπουδές με τον Χρήστο 'Αρχο  με Ψυχολογική Αστρολογία. Παρακολούθησα επιπλέον μαθήματα Ιατρικής Αστρολογίας και Συστήματα πρόβλεψης από την κ.Ευγενία Σούρδη. Διδάχθηκα Παιδική Αστρολογία από την Ελίνα Βατικιώτη και Αποσυμβολισμό. Η αγάπη μου για την αστρολογία με ωθεί να συνεχίζω να ενημερώνομαι, να μελετάω, να παρακολουθώ αστρολογικά σεμινάρια και να επεκτείνω τις γνώσεις μου διαρκώς. 'Έχω πιστοποίηση στο Master NLP Coaching. Έχω ολοκληρώσει κύκλο Συμβουλευτικής Ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Σεμινάριο 3μηνο στην Υποκριτική και Δραματοθεραπεία, με τον κ.Κιναλόπουλο Σταυριανό. Συνεχώς ενημερώνομαι αναζητώντας την γνώση πάνω στον τομέα της ανθρώπινης ψυχολογίας και συμπεριφοράς με σεμινάρια ψυχολογίας.

Στόχος μου να συνεχίσω να μαθαίνω , να ερευνώ και να βοηθώ μέσα από την Αστρολογία τον εαυτό μου και τους άλλους. 

Δημιούργησα δια χειρός αυτή τη σελίδα Παιδικής Αστρολογίας καθώς και τη σελίδα  Astroran.webnode.gr για να μπορώ να μοιράζομαι μαζί σας τις σκέψεις και τις γνώσεις που αποκτώ.

© 2021 Asteroskonis - Αστρολογία και Παιδιά..🤴..by Rania Markelli
Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε