Ο μικρός Δίδυμος ♊

 

  • 💠Γενέθλια: 21 Μαίου- 31Μαίου
  • 💠Στοιχείο: Αέρας
  • 💠Ποιότητα: Μεταβλητό Ζώδιο
  • 📯Κυβερνήτης Πλανήτης: Ερμής
  • 🎨Χρώματα: Πράσινο, λευκό, ροζ, μαύρο.  

Tο παιδί Δίδυμος ξεχωρίζει συνήθως για την εξυπνάδα, την ευελιξία και την κοινωνικότητα του, το επικοινωνιακό του ταλέντο. Είναι εξωστρεφές, χαρούμενο, επικοινωνιακό μωράκι που ανταποκρίνεται σ' όλα τα οπτικά και ακουστικά ερεθίσματα με μεγάλο ενδιαφέρον και επιχειρεί να επικοινωνήσει λεκτικά από πολύ νωρίς . θα δείξει από την αρχή την αχόρταγη περιέργειά του για ότι κινείται γύρω του. Διαθέτει από τη φύση του περιέργεια και πνευματική ευστροφία και έχει κλίση στις ξένες γλώσσες, στο διάβασμα. Η μεγάλη διανοητική ένταση μπορεί να του προκαλεί μεγάλη νευρικότητα με αποτέλεσμα να χρειάζεται πολύ ύπνο για να χαλαρώσει την νευρική του ένταση. Οι γονείς του πρέπει να το αφήσουν να πειραματιστεί, να το εκπαιδεύσουν να μάθει να διοχετεύει το ανήσυχο νου του σωστά και να το βοηθήσουν στο να μάθει να κάνει υπομονή για αυτό που θέλει. 

Ο Πλανήτης Ερμής κυβερνά το ζώδιο των Διδύμων  και της Παρθένου και αντιπροσωπεύει το μυαλό και τη διάνοια.  Οι ιδιότητες του είναι συνυφασμένες με το ζώδιο των Διδύμων συμβολίζοντας τη διανοητικότητα και την επικοινωνία, την εξυπνάδα και την ευστροφία. Στους Διδύμους αντιπροσωπεύει  τη χαρά, το κουράγιο και την πολύπλευρη γνώση.  Ενισχύεται στην Παρθένο, αποδυναμώνεται στους Ιχθύες και μελετά βαθυστόχαστα θέματα στον Τοξότη. Ο Ερμής σχετίζεται με την ψυχρή λογική, την επιπολαιότητα και τη φλυαρία. Προσδίδει στους εκπροσώπους του στους Διδύμους την ικανοποίηση να συμμετέχουν σε πολλές δραστηριότητες ταυτόχρονα και να προτιμούν την παντός είδους επικοινωνία για να εκφραστούν. Είναι ο κατεξοχήν πλανήτης που σχετίζεται με το γράψιμο, το διάβασμα, τη μάθηση, τα ταξίδια, την πονηριά και τα ψεματάκια. 

Ο Ερμής στον ανθρώπινο οργανισμό κυβερνά την Πνευματική Υγεία, το Κεντρικό Νευρικό σύστημα και ελέγχει τις πέντε αισθήσεις. Εξουσιάζει τις ασθένειες του εγκεφάλου, έχει ρυθμιστικό ρόλο σε νευρικές διαταραχές. Δείχνει το βήχα το νευρικό στρες και κάποια συμπλέγματα βιταμίνης. 

  • Επαγγελματική κλίση όταν μεγαλώσει: Οι περισσότεροι Δίδυμοι προτιμούν επαγγέλματα που συνδέονται με την επικοινωνία, το χορό, τις πωλήσεις. Του ταιριάζει να κάνει οποιοδήποτε επάγγελμα σχετίζεται με ταξίδια και μετακινήσεις, όπως οδηγός, αεροσυνοδός, πιλότος! θα μπορούσε να γίνει πωλητής και να επικοινωνεί με τον κόσμο και παράλληλα να βρίσκεται διαρκώς σε κίνηση.
  • Υγεία: Τα Διδυμάκια παρουσιάζουν ευαισθησία στο αναπνευστικό τους σύστημα, αλλεργίες, μπουκώματα, ή πνευμονία.  Συχνά παρουσιάζουν δερματικά προβλήματα και μικροτραυματισμούς λόγω υπερκινητικότητας .

🤰 Γεννήθηκε: 11-21 Ιουνίου
➰Κυβερνήτης ζωδίου και δεκανού: Ερμής-Ουρανός
➰Μοίρες 3ο δεκαήμερο από 20°-29° 59

🤰 Γεννήθηκε: 1-10 Ιουνίου
➰Κυβερνήτης ζωδίου και δεκανού: Ερμής-Αφροδίτη
➰Μοίρες 2ο δεκαήμερο από 10°-19° 59

🤰 Γεννήθηκε: 21-31 Μαίου
➰Κυβερνήτης ζωδίου και δεκανού: Ερμής
➰Μοίρες 1ο δεκαήμερο από 0°-09° 59

Πίσω στον Ταύρο                                                                                                                       Επόμενο στον Καρκίνο

© 2021 Asteroskonis - Αστρολογία και Παιδιά..🤴..by Rania Markelli
Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε