Μπαμπάς Δίδυμος-♊

2021-01-27

 Ο παιχνιδιάρης και διασκεδαστικός

Γεννήθηκε: 21 Μαΐου- 21 Ιουνίου 

Ένας μπαμπάς Δίδυμος είναι παιχνιδιάρης με τα παιδιά του και μπορεί να ασχοληθεί ώρες με τα παιχνίδια και τη διαπαιδαγώγηση τους. Δεν είναι ιδιαίτερα συνεπής στις υποχρεώσεις του σχετικά με την καθημερινή φροντίδα των παιδιών , το φαγητό , το μπάνιο τους. Είναι ο μπαμπάς που μέσα από το μεγάλωμα των παιδιών του βρίσκει την ευκαιρία να επιστρέψει στην παιδική ηλικία και θα ικανοποιείται σαν να μεγαλώνει μαζί τους!  Επιθυμεί να εμφυσήσει στα παιδιά του την ικανότητα της μάθησης και της επικοινωνίας και να αποκτήσουν πλατιές γνώσεις και πνευματική καλλιέργεια. Ικανοποιείται αφάνταστα όταν βλέπει το πνεύμα τους να αναπτύσσεται, την αντίληψή τους να κινείται γρήγορα και παιχνιδιάρικα. 

 Είναι λογικός και ειλικρινής αλλά απρόβλεπτος και χωρίς πρόγραμμα. Αυτό ενδεχομένως δημιουργεί κάποια ανασφάλεια , ειδικά όταν τα παιδιά χρειάζονται ένα πρόγραμμα και μια σταθερότητα μέσα στο σπίτι αντί να τρέχουν συνεχώς ψάχνοντας καινούρια πράγματα. Αφουγκραστείτε καλύτερα τις ανάγκες του παιδιού σας και εκδηλώστε περισσότερο την συναισθηματική και αγαπησιάρικη πλευρά σας για να νιώσει ασφάλεια! 

Μπαμπάς: Ταύρος                                                                                  Μπαμπάς: Καρκίνος

Μαμά: Δίδυμος                                                                                      Παιδί: Δίδυμος

© 2021 Asteroskonis - Αστρολογία και Παιδιά..🤴..by Rania Markelli
Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε