Ο μικρός Υδροχόος♒

 

 • 💠Γενέθλια: 20 Ιανουαρίου - 19 Φεβρουαρίου
 • 💠Στοιχείο: Αέρα
 • 💠Ποιότητα: Σταθερή
 • 🔱Κυβερνήτης Πλανήτης: Ουρανός-Κρόνος
 • 🎨Χρώματα: Βιολετί, ναυτικό μπλέ

 • Το παιδί Υδροχόος είναι αξιαγάπητο και διασκεδαστικό, με μια ελαφρότητα και λάμψη που το κάνει να ξεχωρίζει αλλά είναι και ένας γρίφος για τους γονείς του. Η εκκεντρικότητα και η επαναστατική συμπεριφορά είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με την προσωπικότητά του. Η ανυποχώρητη συμπεριφορά του συνδυάζεται με την ευαισθησία, την ευφυΐα και την συχνά απρόβλεπτη και αντιφατική στάση του. Είναι ζωηρό, δραστήριο, αντιδρά στις εντολές τις περισσότερες φορές και κάνει το αντίθετο, παράλληλα όμως είναι και το ευαίσθητο παιδί της μαμάς. Θέλει να κάνει με τη μαμά του δραστηριότητες που κάνει και με τους φίλους του, ή να πηγαίνει με τη μαμά του στις κοινωνικές της δραστηριότητες. Μην προσπαθείτε να επιβάλετε τις απόψεις σας σε ένα παιδί Υδροχόο γιατί, σαν παιδί του Ουρανού θα αντιδράσει σθεναρά εκτός αν το τουμπάρετε με το φιλότιμο. Λατρεύει τις εκπλήξεις και το ίδιο έχει απότομες εναλλαγές στη συμπεριφορά του και μη προβλέψιμες αντιδράσεις. Οι εναλλαγές των αντιδράσεων του μπορεί να προβληματίσουν τους γονείς, καθώς η ξαφνικά ηρεμία του μπορεί να μετατραπεί σε ανησυχία και αντιφατική συμπεριφορά. Όταν πρέπει να αποφασίσει για κάτι θα πρέπει να έχει το χρόνο του να σκεφτεί για να βρει την επιλογή του και το δρόμο που θα ακολουθήσει. Είναι ιδιαίτερα κοινωνικό, ομιλητικό, αστείο, σπιρτόζο και ελκυστικό. Έχει ισχυρό το ένστικτο της δικαιοσύνης και προστατευτική στάση στους αδύναμους. Θέλει να βοηθά τους φίλους του αλλά δε συμπάσχει καθώς η οικειότητα δεν είναι το ισχυρό του σημείο. Αγαπάει και κυνηγά τα όνειρά του, ωστόσο, το μέλλον του εξαρτάται σε σημαντικό βαθμό από το πώς θα διαμορφώσει την προσωπικότητά του και αυτό γιατί ενώ είναι γεμάτο καινοτόμες ιδέες, του λείπει η οργάνωση που χρειάζεται για να γίνουν πράξη. Χαρακτηριστική είναι η αφηρημάδα και η απροσεξία που μπορεί να οδηγήσει το παιδί αυτό σε ατυχήματα ή στο σχολείο συχνά να μην δίνει πάντα ιδιαίτερη προσοχή στο μάθημα. Ωστόσο τις περισσότερες φορές έχει την ευφυΐα να καταφέρει να έχει καλούς βαθμούς. Θα πρέπει να το διδάξετε να χρησιμοποιεί σωστά την ευφυΐα του , συγκεντρώνοντας τις σκέψεις του σε μια δομή και σειρά ώστε να έχουν νόημα και να μην οδηγείται σε ακρότητες. Έχει μια έντονη διαίσθηση και μπορεί να αντιληφθεί εύκολα τι συμβαίνει στο περιβάλλον του, γεγονός που εύκολα μπορεί να το οδηγεί σε συναισθηματική ανισορροπία. Να το ενθαρρύνετε να εκφραστεί με το δικό του διαφορετικό τρόπο για να προοδεύσει χωρίς να το πιέσετε να κάνει κάτι που δεν θέλει. Στηρίξτε το να αναπτυχθεί με ελευθερία και δώστε του ελκυστικά ερεθίσματα για να μπορέσει να αναπτυχθεί και να ανθίσει.

  Ο πλανήτης Ουρανός κυβερνά τους εκκεντρικούς και πρωτοπόρους Υδροχόους. Εξ' ορισμού είναι ένας ξεχωριστός πλανήτης που δεν ακολουθεί τη νόρμα αλλά τσουλάει πάνω στην δική του τροχιά, έτσι δικαίως αντιπροσωπεύει το ιδιαίτερο, το απροσδόκητο και το αντισυμβατικό. Συνεπώς και οι μικροί Υδροχόοι αγαπούν το απρόβλεπτο, το αδοκίμαστο και το καινούριο. Συγκυβερνήτης όμως του Υδροχόου είναι και ο Κρόνος, ο οποίος περιγράφει μια άλλη πλευρά του Υδροχόου που έχει σχέση με την ανάγκη του να κινηθεί και να επεξεργαστεί τα όρια και τους περιορισμούς στο περιβάλλον που λειτουργεί. Όσο διάνοια και να είναι πρέπει να διδαχτεί τη σημασία που έχει να οργανώνει τις σκέψεις του σε μια λογική σειρά για να γίνει πιο αποδοτικός στη ζωή του. Κάθε μικρός Υδροχόος έχει τη δυναμική να λειτουργήσει τις πρωτότυπες ιδέες του με τον ξεχωριστό τρόπο που τον διακρίνει αλλά και να εργαστεί σκληρά για να αλλάξει τις δομές και τα συμβατικά πλαίσια.

  • Επαγγελματική κλίση όταν μεγαλώσει: Προγραμματιστής, Πολιτικός, Εφευρέτης, Αστρονόμος, Κοινωνιολόγος, Τηλεπαρουσιαστής, Μεταρρυθμιστής, Αρχαιολόγος, Ανθρωπολόγος.
  • Υγεία: Παρουσιάζουν συχνά αλλεργίες και έχουν ευαίσθητο σημείο στον αστράγαλο και κράμπες στα πόδια . Συχνά παρουσιάζουν αναιμία και υπερκόπωση .Η σωματική τους δραστηριότητα και ζωτικότητα είναι μέτρια σε σχέση με την αυξημένη εγκεφαλική τους λειτουργία και θα πρέπει να το παροτρύνεται να συμμετέχει σε ομαδικά αθλήματα για να εξισορροπήσει την ενέργεια του σε νου και σώμα. 

🤰 Γεννήθηκε: 9-19 Φεβρουαρίου
➰Κυβερνήτης ζωδίου και δεκανού: Ουρανός-Αφροδίτη
➰Μοίρες 3ο δεκαήμερο από 20°-29° 59

🤰 Γεννήθηκε: 30 Ιανουαρίου -8 Φεβρουαρίου
➰Κυβερνήτης ζωδίου και δεκανού: Ουρανός -Ερμής
➰Μοίρες 2ο δεκαήμερο από 10°-19° 59

🤰 Γεννήθηκε: 20-29 Ιανουαρίου
➰Κυβερνήτης ζωδίου και δεκανού: Ουρανός
➰Μοίρες 1ο δεκαήμερο από 0°-09° 59

Πίσω στον Αιγόκερω                                                                                                             Επόμενο στους Ιχθύες

© 2021 Asteroskonis - Αστρολογία και Παιδιά..🤴..by Rania Markelli
Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε