Υδροχόος 2ου δεκαημέρου

2021-01-11

 🤰 Γεννήθηκε: 30 Ιανουαρίου -8 Φεβρουαρίου
➰Κυβερνήτης ζωδίου και δεκανού: Ουρανός -Ερμής
➰Μοίρες 2ο δεκαήμερο από 10°-19° 59

Το παιδί Υδροχόος του δευτέρου δεκαημέρου δέχεται την επιρροή του Ερμή, πλανήτη της επικοινωνίας και της κίνησης και ο συνδυασμός αυτός δίνει ένα γρήγορο μυαλό, ένα αεικίνητο σώμα και ένα πρωτότυπο τρόπο έκφρασης. Είναι ένα ιδιαίτερα κοινωνικό παιδί που συνήθως έχει μεγάλα ιδανικά και ένα ιδιαίτερο και αέρινο παρουσιαστικό. Θέλει συνέχεια να αποκτά νέες εμπειρίες και γνώσεις και η αστείρευτη διάθεση του για μάθηση το κάνει να ξεχωρίζει καθώς χρησιμοποιεί τη λογική με την πρωτοπορία.

Ο Ερμής και ο Ουρανός συνδυάζονται και χρωματίζουν μία προσωπικότητα που έχει την δυνατότητα να απορροφά την πληροφορία σαν σφουγγάρι, να την αναμεταδίδει και να γίνεται ιδιαίτερα αγαπητό στις παρέες του. Εκφράζεται πηγαία η ανάγκη του για επικοινωνία από πολύ μικρό και η αστείρευτη έλξη του προς κάθε τι διαφορετικό το κάνει να αλλάζει παρέες και να σκαρώνει παιχνίδια δικής του επινόησης και όχι ρουτίνας και επανάληψης. Τα ενδιαφέροντα σε αυτό το δεκαήμερο, εναλλάσσονται και σχετίζονται με οτιδήποτε αφορά την επικοινωνία, την μουσική, το γράψιμο, την κίνηση, την τεχνολογία, την επιστήμη, την εφεύρεση αλλά και την αισθητική, την μόδα, την τέχνη.  

Αναπτύσσουν μία ιδιαίτερη έλξη προς τη φιλοσοφία, τα μακρινά ταξίδια και κάθε τι ξένο ενώ συναρπάζονται από βιβλία και ντοκιμαντέρ γύρω από το άγνωστο και διαφορετικό. Το πρόβλημα για αυτό το μικρό είναι πως καταπιάνεται με πολλά πράγματα ταυτόχρονα και δεν καταφέρνει πάντα να ολοκληρώσει. Οι γονείς θα πρέπει να το βοηθήσουν να αναπτύξει την υπομονή και την επιμονή για να αποκτήσει τα εφόδια που θα μπορεί να ολοκληρώνει τους στόχους του και να κυνηγήσει τα όνειρά του. Ακούστε τις σκέψεις του, συζητήστε τις απορίες του και βοηθήστε το να διαμορφώσει τη δική του μοναδική οπτική για τον κόσμο και ενθαρρύνετε το να δείχνει τα συναισθήματα του στους ανθρώπους που αγαπά! 

© 2021 Asteroskonis - Αστρολογία και Παιδιά..🤴..by Rania Markelli
Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε