Μαμά ❣  Υδροχόος ♒

2021-01-11

Η διαφορετική και απρόβλεπτη

Γεννήθηκε: 20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου

Η Μαμά Υδροχόος είναι προοδευτική μια φιλελεύθερη και ασυμβίβαστη προσωπικότητα. Είναι πολύ ευχάριστη και ανοιχτή στο διαφορετικό ενώ η αυστηρότητα και η πειθαρχία δεν την χαρακτηρίζουν ιδιαίτερα. Είναι αισιόδοξη και χαμογελαστή, απρόβλεπτη μα και  ικανή να μπορεί να κάνει πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Συνήθως δεν βιάζεται να γίνει γρήγορα μαμά αλλά όταν γίνει θέλει να είναι ξεχωριστή στο ρόλο αυτό. Συχνά θέλει να συμπεριφέρεται σαν φίλη τους και στην εφηβεία των παιδιών της θέλει να  μοιάζει περισσότερο με φίλη των παιδιών της, παρά με τη μαμά τους - πράγμα που έχει τη θετική αλλά και την αρνητική του πλευρά. Είναι η μητέρα που θα διδάξει τα παιδιά της τα κοινωνικά δικαιώματα και την ισότητα, την επανάσταση στο κατεστημένο, ενώ τους εντείνει την περιέργεια να ψάξουν, να ενημερωθούν, να ξεχωρίσουν και να μην ακολουθούν τη μάζα.

Έχει κοινωνικές ευαισθησίες και ιδιαίτερα κοφτερό μυαλό, πρόθυμη να βοηθήσει και να διδάξει στα παιδιά της μαθήματα αλληλεγγύης και ανθρωπιάς μαθαίνοντας τα να ασχολούνται με τα κοινωνικά προβλήματα και παράλληλα να σκέφτονται και τους εαυτούς τους. Διαθέτει μια έμφυτη υπεροψία και απολυτότητα η οποία μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στην έκφραση της αγάπης και των συναισθημάτων της, δείχνοντας κάπως απόμακρη.

 Διαβάστε για το Παιδί Υδροχόο

Μπαμπάς: Υδροχόος                                                                      Μαμά: Ιχθύς

© 2021 Asteroskonis - Αστρολογία και Παιδιά..🤴..by Rania Markelli
Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε