Μαμά ❣  Ιχθύς ♓

2021-01-11

Η αγαπησιάρα και συμπονετική

Γεννήθηκε: 21 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου

Η μαμά Ιχθύς είναι από τις πιο τρυφερές και συναισθηματικές μανούλες του Ζωδιακού κύκλου. Σαν ζώδιο του νερού όπως ο Καρκίνος και ο Σκορπιός, προσπαθεί να κρατά μακριά τα παιδιά της από άσχημες καταστάσεις, και είναι τρομερά αγαπησιάρα και τρυφερή. Εκδηλώνει με ιδιαίτερο τρόπο την αγάπη της και γεμίζει φιλιά , χάδια και αγκαλιές. Ιδιαίτερα ευσυγκίνητη και εύθραυστη σαν χαρακτήρας αλλά σε μεγάλες δυσκολίες διαθέτει μεγάλη ψυχική δύναμη και αγωνιστικό πνεύμα, έτοιμη να θυσιαστεί προκειμένου να είναι πάντα παρούσα στη ζωή του παιδιού της.  Είναι μία δημιουργική, καλλιτεχνική φύση με ιδιαίτερη φαντασία  και δημιουργεί στο παιδί της μια παραμυθένια αίσθηση και καλλιεργεί τη φαντασία του και ενίοτε μπορεί να γίνει χαοτική.  

Η μητέρα Ιχθύς είναι μια ζεστή φωλιά για τα παιδιά της. Έχει το χάρισμα της συμπαράστασης και της παρηγοριάς στις λύπες τους, έχοντας πάντα μια αγκαλιά ανοιχτή να τα δεχθεί. Ταυτόχρονα η γλυκιά της φύση και η κατανόηση που δείχνει στα προβλήματα και στα λάθη τους, συχνά έχουν σαν αποτέλεσμα την αδυναμία της να επιβάλλει την πειθαρχία και την τάξη στις δραστηριότητές τους.

 Διαβάστε για το Παιδί Ιχθύ 

Μπαμπάς: Ιχθύς                                                                              Μαμά: Κριός

© 2021 Asteroskonis - Αστρολογία και Παιδιά..🤴..by Rania Markelli
Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε