Μπαμπάς Ιχθύς-♓

2021-01-27

Ο συναισθηματικός και ευαίσθητος

Γεννήθηκε: 20 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου

Σαν πατέρας ο Ιχθύς είναι στοργικός και ικανός να συναισθάνεται τα παιδιά του, να μπαίνει μέσα στον κόσμο τους και να τα κερδίζει με τη φαντασία και τα παραμύθια! Η μουσική, οι θεατρικές γκριμάτσες και η διάθεση του διασκεδάζουν το μικρό του, παίζει μαζί του και προσπαθεί να δημιουργεί πάντα μια ευχάριστη ατμόσφαιρα στο σπίτι. Είναι γενναιόδωρος και τον ενδιαφέρει η πρόοδος των παιδιών του χωρίς να γίνεται καταπιεστικός. Είναι ευαίσθητος, θυσιάζεται και περιποιείται την οικογένειά του. Το βασικό του πρόβλημα είναι πως πολλές φορές γκρινιάζει και παραπονιέται, γίνεται περίεργος και μερικές φορές οξύθυμος και αδιάκριτος. Συνήθως προσπαθεί να κρύψει τα σκαμπανεβάσματα της διάθεσής του και να είναι πάντα ευδιάθετος και διαθέσιμος για τα παιδιά του. 

Ενδέχεται να μη τα καταφέρνει πολύ καλά με τα όρια, τα πρακτικά θέματα οργάνωσης και της καθημερινής φροντίδας του μικρού και νιώθει σχεδόν άβολα με τα κλάματά τους και τις ανασφάλειές τους. Είναι ο μπαμπάς που μπορεί να συγκινηθεί και να κλάψει εύκολα, γεμάτος συμπόνια και γενναιοδωρία, αλλά θα αντλήσει όλη του τη δύναμη για να σταθεί δίπλα στα παιδιά του και ανήκει στους μπαμπάδες που είναι απίστευτοι!

Μπαμπάς: Υδροχόος                                                                     Μπαμπάς: Κριός

Μαμά: Ιχθύς                                                                                     Παιδί: Ιχθύς

© 2021 Asteroskonis - Αστρολογία και Παιδιά..🤴..by Rania Markelli
Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε