Μπαμπάς Κριός-♈ 

2021-01-27

Ο ανυπόμονος και ενθουσιώδης.

Γεννήθηκε: 21 Μαρτίου - 20 Απριλίου

Σαν μπαμπάς ο Κριός είναι σοβαρός και υποστηρικτικός, αλλά στερείται της υπομονής. Ειδικά όταν τα παιδιά είναι πολύ μικρά, ο μπαμπάς Κριός δεν αντέχει να διαχειρίζεται τη γκρίνια. Ο φλογερός του χαρακτήρας και η ηγετική του διάθεση μπορεί να οδηγήσει τον Κριό σχετικά  νωρίς στο ρόλο του οικογενειάρχη αλλά όταν εγκλιματιστεί, αγαπάει πολύ τον ρόλο του και δένεται υπερβολικά με την οικογένειά του. Είναι παρόν στην ανατροφή των παιδιών του, όχι τόσο σε καθημερινά πρακτικά θέματα όσο στο να τα πάει τις βόλτες τους, να παίξει μαζί τους , να πάνε σε αθλητικές δραστηριότητες, ή γήπεδο με τα αγόρια. 

Η έλλειψη υπομονής που τον χαρακτηρίζει ενδέχεται να δυσκολέψει τα παιδιά του, ειδικά στη μικρότερη ηλικία γιατί θυμώνει εύκολα, αλλά ευτυχώς ξεχνάει γρήγορα και για πάντα τις στραβοτιμονιές τους. Θα τα ενθαρρύνει να μην φοβούνται κανένα εμπόδιο , θα τα διδάξει την αξία της πρωτοβουλίας και της ελευθερίας . 

Μπαμπάς: Ταύρος                                                Μαμά :Κριός 

Παιδί: Κριός

© 2021 Asteroskonis - Αστρολογία και Παιδιά..🤴..by Rania Markelli
Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε