Ο μικρός Σκορπιός ♏

 

  • 💠Γενέθλια: 23 Οκτωβρίου-22 Νοεμβρίου
  • 💠Στοιχείο: Νερό
  • 💠Ποιότητα: Σταθερό Ζώδιο
  • 🎠Κυβερνήτης Πλανήτης: Πλούτωνας (Άρης)
  • 🎨Χρώματα:  Φωτεινό κόκκινο,πορτοκαλί, μωβ, βυσσυνί.

Το παιδί Σκορπιός είναι ένα παιδί με πλούσιο συναισθηματικό κόσμο που ξεχωρίζει για τη σωστή του κρίση, την ψυχραιμία και την οξυδέρκειά του. Είναι προικισμένο από τη φύση του με πολλά χαρίσματα, όπως η διαίσθηση, η φαντασία και η αναλυτική σκέψη. Ο μικρός Σκορπιός θα σε κοιτάξει κατάματα με ένα βλέμμα που είναι πολύ βαθύ και σχεδόν μαγνητίζει. Θέλει να έχει το προσωπικό του ημερολόγιο κλειδωμένο, να κρύβει την ιδιωτική του ζωή κάτι το οποίο δυσκολεύει τους γονείς του. Ο τρόπος επικοινωνίας του είναι δύσκολος καθώς κρύβει αυτά που νιώθει και οι γονείς θα πρέπει με υπομονή και ευελιξία να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του. Συναισθηματικά έχει την τάση να δένεται με αυτούς που αγαπάει και πληγώνεται όταν νιώσει συναισθηματική προσβολή ,ενώ δεν ξεχνάει όταν κάποιος το πειράξει ή του κάνει κακό.

Έχει κλίση στις θετικές επιστήμες και γοητεύεται από καθετί μυστηριώδες και ανεξερεύνητο και επικίνδυνο. Ο μικρός Σκορπιός χρειάζεται τη στήριξη των γονιών παρόλο που δείχνει αυτάρκεια, για να τον βοηθήσουν να βρει ένα σκοπό που να αξίζει να στρέψει εκεί την εσωτερική του δύναμη. Είναι ένα αρκετά περήφανο και πεισματάρικο πλάσμα, κάτι που μπορεί να δυσκολέψει τους γονείς καθώς αρνείται να υπακούει σε εντολές, ενώ έχει ένα επίμονο γιατί για όλα. Είναι εκ φύσεως κτητικό και ζηλιάρικο παιδί και έχει ανάγκη από πολύ αγάπη, στοργή και αποκλειστικότητα για να μεγαλώσει με τον καλύτερο τρόπο. Χρειάζεται την αγάπη και την υποστήριξή σας για να νιώθει ότι είστε πάντα εκεί όταν σας χρειάζεται . Θα πρέπει να το διδάξετε πώς να αγαπήσει και να αγαπηθεί και πως δεν είναι καλό να χρησιμοποιεί τη δύναμη του σε εκδίκηση και μνησικακία. Είναι ένα παιδί που θέλει να κερδίζει και επιδιώκει την κορυφή με μεθοδικότητα, στρατηγική και επιμονή όταν βάλει ένα στόχο.   

Οι κυβερνώντες πλανήτες του Σκορπιού είναι ο Πλούτωνας και ο Άρης. Ο συνδυασμός αυτός κάνει τα άτομα του Σκορπιού να είναι πολύ καλά συνδεδεμένα με τις δονήσεις των άλλων γύρω τους και να βρίσκονται συνεχώς σε εγρήγορση. Ο Πλούτωνας είναι ένας αινιγματικός πλανήτης, σκοτεινός που  δείχνει το θάνατο με στόχο την αναγέννηση και τα σκοτεινά συναισθήματα που κρύβονται μέσα στην ψυχή. Στην πραγματικότητα ο Πλούτωνας, αν χρησιμοποιηθεί σοφά, μας βοηθά να βρούμε την εσωτερική μας δύναμη, να μας γεμίσει εμπειρίες και να χρησιμοποιήσουμε οτιδήποτε άχρηστο ή περιττό ως λίπασμα για να ξαναγεννηθεί με άλλη μορφή! Αν δεν χρησιμοποιηθεί η δύναμη σοφά και συνυπολογίζοντας την φύση του Άρη, μπορεί να οδηγηθεί μέσα από τα σκοτεινά ένστικτά του στον πόλεμο ή την καταστροφή . Οι ιδιότητες αυτές είναι συνυφασμένες με το ζώδιο του Σκορπιού και βοηθά να ξαναγεννηθούν μέσα από τις στάχτες του, πολλές φορές με βίαιο τρόπο .Προσδίδει στους εκπροσώπους του έντονη διαίσθηση και την ικανότητα να θυμούνται τα πάντα για το ποιος και τι συμβαίνει γύρω τους, αναγνωρίζοντας έτσι με ευκολία τα κίνητρα των άλλων και τα χρησιμοποιούν κατάλληλα όταν χρειάζεται!

Σύμφωνα με τη Σχολή του Μονάχου του Debereiner,έχει έξαρση και βγάζει όλη την ισχύ του στο ζώδιο του Αιγόκερω, δυσκολεύεται να λειτουργήσει με όλη την ισχύ του όταν βρίσκεται σε φθορά στον Ταύρο και είναι εξασθενημένος στον Καρκίνοζώδιο της πτώσης του.

Ο Πλούτωνας στο Σκορπιό σχετίζεται με την αναζωογόνηση, τη μετάλλαξη,τη δύναμη, τις φοβίες, τον θάνατο και την αναγέννηση, την επίβλεψη, την ψυχοθεραπεία, τις περιβαλλοντικές αλλά και τις ατομικές μολύνσεις. Είναι ο κατεξοχήν πλανήτης που σχετίζεται με τα παιχνίδια εξουσίας, τη χειραγώγηση , τον εξαναγκασμό,  το κουράγιο, την αντοχή, αλλά και τα χαρισματικά άτομα με οξείες αισθήσεις και δύναμη χαρακτήρα.

Ο Πλούτωνας στον ανθρώπινο οργανισμό κυβερνάει το DNA , τα κύτταρα και τη γονιμοποίηση,σχετίζεται με την αναπαραγωγική ικανότητα, τα όργανα αναπαραγωγής, το παχύ έντερο καθώς επίσης και τους ιούς και τα βακτήρια. 

  • Επαγγελματική κλίση όταν μεγαλώσει: Οι περισσότεροι Σκορπιοί προτιμούν επαγγέλματα που συνδέονται με την έρευνα και την ανάλυση. Ονειρεμένες εργασίες για το Σκορπιό περιλαμβάνουν τον ερευνητή, μηχανικός, μυστικός πράκτορας, εγκληματολόγος, χειρουργός, παθολόγος,  ασφαλιστής, εφοριακός, ψυχίατρος, ψυχολόγος. 
  • Υγεία: Οι μικροί Σκορπιοί παρουσιάζουν ευαισθησία στα όργανα αναπαραγωγής,  γι' αυτό πρέπει να φροντίζετε πολύ προσεκτικά την υγιεινή της ευαίσθητης περιοχής του μικρού σας και να το μάθετε να τη φροντίζει αργότερα και το ίδιο. Προβληματάκια μπορεί να παρουσιάσουν με κήλη και αιμορροΐδες. Είναι ανθεκτικά παιδιά και συνήθως έχουν καλές αναρρωτικές ικανότητες. 

 

🤰 Γεννήθηκε: 12-22 Νοεμβρίου
➰Κυβερνήτης ζωδίου και δεκανού: Πλούτωνας-Σελήνη
➰Μοίρες 3ο δεκαήμερο από 20°-29° 59

🤰 Γεννήθηκε: 2-11 Νοεμβρίου
➰Κυβερνήτης ζωδίου και δεκανού: Πλούτωνας-Ποσειδώνας
➰Μοίρες 2ο δεκαήμερο από 10°-19° 59

🤰 Γεννήθηκε: 23 Οκτωβρίου-1 Νοεμβρίου
➰Κυβερνήτης ζωδίου και δεκανού: Πλούτωνας
➰Μοίρες 1ο δεκαήμερο από 0°-09° 59

Πίσω στο Ζυγό                                                                                                                                      Επόμενο στον Τοξότη

© 2021 Asteroskonis - Αστρολογία και Παιδιά..🤴..by Rania Markelli
Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε