Σκορπιός 3ου δεκαημέρου

2021-01-11

 🤰 Γεννήθηκε: 12-22 Νοεμβρίου
➰Κυβερνήτης ζωδίου και δεκανού: Πλούτωνας-Σελήνη
➰Μοίρες 3ο δεκαήμερο από 20°-29° 59

Tο παιδί του τρίτου δεκαημέρου του Σκορπιού δέχεται την επιρροή της Σελήνης και οι δυο μαζί με τον Πλούτωνα δημιουργούν μια πολύ ιδιαίτερη προσωπικότητα που αγαπά απόλυτα και αναπτύσσει ισχυρούς συναισθηματικούς δεσμούς με τα άτομα που το περιβάλλουν. Αναζητά την ασφάλεια και την προστασία της οικογένειας και επιζητεί το συνεχές ενδιαφέρον και την αποκλειστικότητα για να νιώθει ασφαλής. Οι διακυμάνσεις στην ψυχολογία του, ο δραματικός τρόπος που εκφράζει τα συναισθήματα του, η ζήλεια και ο ανταγωνισμός αποτελούν στοιχεία της προσωπικότητας του που θα σας προβληματίσουν. Ο συνδυασμός της Πλούτωνα- Σελήνης  διαμορφώνουν  ένα συναισθηματικό κόσμο που  εκφράζεται ταυτόχρονα τόσο με ατρόμητο και άλλο τόσο ευάλωτο τρόπο. Το παιδί Σκορπιός του τρίτου δεκαημέρου οδηγείται από τα συναισθήματα, κυριαρχείται από τη φαντασία και χρησιμοποιεί τη διαίσθησή του. Η παραμικρή αμφιβολία στον τρόπο που αντιλαμβάνεται το περιβάλλον του το αποσυντονίζει και αισθάνεται μετέωρο. Η επιρροή της Σελήνης καθορίζει τη διάθεσή του η οποία επηρεάζεται από πολύ μεταβλητά και αστραπιαία πράγματα, ικανά να μεταμορφώσουν τη συμπεριφορά του και να δώσουν την εικόνα ενός πυρηνικού εργοστασίου που εκτινάχθηκε. Στη θετική εκδήλωση των συναισθημάτων του θα εκφράσει τρυφερότητα και ευαισθησία στην αρνητική εκδήλωση θα εκφραστεί με αυτοκαταστροφικές αντιδράσεις και υπάρχει έντονη τάση να πέφτει σε φάσεις βαθιάς εσωστρέφειας. Βοηθήστε το να καλλιεργήσει τη συναισθηματική του ισορροπία για να βιώνει ψυχική ηρεμία, για να έχει καλύτερη ζωή και να βελτιώσει την κοινωνική του δικτύωση και δημοφιλία που τόσο το ενδιαφέρει. 

Στην παιδική του ηλικία οτιδήποτε το έχει πληγώσει και απογοητεύσει αποτυπώνεται στον ευαίσθητο ψυχισμό του και καθορίζει αργότερα πως διαχειρίζεται τις συναισθηματικές κρίσεις και τα προβλήματα του. Στηρίξτε το και θωρακίσετε την ψυχή του με αγάπη , ειλικρίνεια, και ουσιαστική επικοινωνία για να αναπτύξει μια ομαλή βάση για την εξέλιξη του. Μέσα από την συζήτηση και την αγάπη σας, βοηθήστε να καταφέρει να κρατά τους φόβους και τις ανασφάλειές του υπό έλεγχο, βοηθήστε το να κατανοήσει σε στιγμές που νιώθει μεγάλη αδυναμία να παραμένει αντικειμενικό ακόμα και όταν νιώθει πως βρίσκεται σε ένα μη υποστηρικτικό περιβάλλον και να μην οδηγείται σε αυτόματη ανάφλεξη. Παρόλα αυτά η χαρακτηριστική του ιδιότητα να επιβιώνει στις δυσκολίες σε αυτό το δεκαήμερο βασίζεται στο ένστικτό του, την διαίσθηση και την ικανότητα του να παρατηρεί και να αφουγκράζεται τις προθέσεις και τις ανάγκες των άλλων. Αναπτύξετε μια ουσιαστική σχέση μαζί του που θα το βοηθήσει να εκφράσει αυτά που έχει μέσα στην καρδιά του, να αναπτυχθεί σχέση ασφάλειας και εμπιστοσύνης για να απελευθερωθεί και να κατανοήσει ακόμα και τη δική του αινιγματική ψυχή!

<<Παιδί: 2ο δεκαήμερο Σκορπιού

>>Παιδί 1ο δεκαήμερο Τοξότη                                                    

Μαμά: Σκορπιός

Μπαμπάς: Σκορπιός                          

© 2021 Asteroskonis - Αστρολογία και Παιδιά..🤴..by Rania Markelli
Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε