Τοξότης 1ου δεκαημέρου

2021-01-11

Πίσω στον Τοξότη                                                                                            

  •  🤰 Γεννήθηκε: 23 Νοεμβρίου-2 Δεκεμβρίου
    ➰Κυβερνήτης ζωδίου και δεκανού: Δίας
    ➰Μοίρες 1ο δεκαήμερο από 0°-09° 59


Ο Τοξότης του 1ου δεκαημέρου δέχεται την επιρροή του Δία πιο έντονα και η ιδιοσυγκρασία του χαρακτηρίζεται από άφθονη αισιοδοξία. Έχει ανάγκη την απόλυτη ελευθερία ενώ τα ταξίδια και οι εμπειρίες του είναι πλουσιότερες και συνεχόμενες από τα υπόλοιπα δεκαήμερα. Είναι ένα φωτεινό παιδί που αποτελεί ένα κεφάλαιο από μόνο του που με τη ζωντάνια του δεν θα σας αφήσει να βαρεθείτε. Το παιδί αυτό οδηγείται από την εσωτερική του ανάγκη να επεκταθεί με απόλυτη ελευθερία και να ταξιδέψει με νου και σώμα απολαμβάνοντας την περιπέτεια και την εμπειρία της διαδρομής κατακτώντας κάθε στόχο. Ευθύς χαρακτήρας ζητάει άμεσα αυτό που θέλει και θα το απαιτήσει με κάθε τρόπο όταν δεν έχει θετική ανταπόκριση. Το κύριο ελάττωμα του είναι η υπερβολή και η ασίγαστη περιέργεια που μπορεί να το οδηγήσει σε απερίσκεπτες ενέργειες. Ο Δίας του δίνει μια οπτική ευρεία και υπερβολική με αποτέλεσμα να τα βλέπει όλα μεγαλύτερα, καλύτερα, πλουσιότερα σαν αξία. Αυτή η τάση του πολλές φορές θα το βάλει σε κάποιες ταλαιπωρίες και θα το απογοητεύσει σε τεράστιες προσδοκίες που ξεπερνούν τη δυναμική του.  

Είναι ένα παιδί που δεν αποδέχεται εύκολα την πειθαρχία και τον περιορισμό και βλέπει την ζωή και τις δραστηριότητες της σαν ένα παιχνίδι χωρίς τέλος. Στο μικρό αυτό αρέσει το κυνήγι της γνώσης και θα αναζητά συνεχώς να εξερευνάει και να μαθαίνει πράγματα μέχρι να νιώσει πως ικανοποιείται η δική του πνευματική ματιά και ότι έχει συμπληρώσει τις δικές του φιλοσοφικές προεκτάσεις. Η θετική στάση του στα πράγματα είναι ένα δυνατό χαρτί αλλά η η τάση για την υπερβολή θα το οδηγήσει ιδιαίτερα στα μικρά του χρόνια να υπερβαίνει τα όρια και να φτάνει σε επικίνδυνα σημεία καθώς συμπεριφέρεται ριψοκίνδυνα και απερίσκεπτα. Για να το κερδίσετε και να μπορείτε να μεταδώσετε κάποιες αρχές θέλει ένα ιδιαίτερο τρόπο. Για να μην αισθανθεί περιορισμό πρέπει να το κάνετε να νιώσει πως συνοδοιπορείτε με άγνωστο προορισμό. Γελάστε μαζί του εκφράστε την αγάπη και την φροντίδα σας, αφήστε το να σας δείξει τον ενθουσιασμό και την αισιοδοξία του, ακούστε τις ιστορίες του και τις περιπέτειες του  με χαρά και βοηθήστε το να συμπληρώσει το πάζλ των αναζητήσεων του!


© 2021 Asteroskonis - Αστρολογία και Παιδιά..🤴..by Rania Markelli
Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε