Μπαμπάς Τοξότης-♐

2021-01-27

Ο Παιχνιδιάρης και εξερευνητής

Γεννήθηκε23 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου

Ο Μπαμπάς Τοξότης είναι ο παιχνιδιάρης μπαμπάς που κάθε στιγμή θα δείχνει στο παιδί την ευχάριστη όψη της ζωής και το γέλιο να είναι η καθημερινή πηγή ζωής του. Η έμφυτη αισιοδοξία που διαθέτει ταιριάζει απόλυτα με την παιδική φύση. Μπορεί να παίζει ανέμελα με τα παιδιά του και να καλλιεργεί μια σχέση πνευματική, αλλά δεν τα καταφέρνει καλά σε πρακτικά θέματα. Θα ενθαρρύνει τα παιδιά του να παίρνουν από νωρίς πρωτοβουλίες και θα τα βοηθά να ανεξαρτητοποιηθούν. Θα τα διδάξει τον τρόπο να εξερευνούν και να γεύονται τη ζωή, να σέβονται τον εαυτό τους και την ελευθερία τους. Δίνει μεγάλη αξία στην μόρφωση τους και προσφέρει ευκαιρίες για να κάνουν και να βλέπουν καινούρια πράγματα που θα τα βοηθήσει να αναπτύξουν την προσωπικότητα τους μέσα από εμπειρίες.  

Ο Τοξότης είναι ένα πολύ ανεξάρτητο άτομο αλλά από τη στιγμή που γίνεται πατέρας μπορεί να μεταβληθεί σε ένα στοργικό πατέρα και θα δουλέψει σκληρά για να εξασφαλίσει στα παιδιά τα πάντα και ιδιαίτερα σε ότι αφορά για την καλύτερη εκπαίδευση και μόρφωση. Αυτό που χρειάζεται να προσέξει αυτός ο Μπαμπάς, είναι η υπερβολή και το αχόρταγο ενδιαφέρον να εμφυσήσει στα παιδιά του την εσωτερική του ανάγκη να μαθαίνει τα πάντα! Αναρωτηθείτε αν αυτό ανταποκρίνεται στις ανάγκες τους. 

Μπαμπάς: Σκορπιός                                                                             Μπαμπάς: Αιγόκερως

Μαμά: Τοξότης                                                                                    Παιδί Τοξότης

© 2021 Asteroskonis - Αστρολογία και Παιδιά..🤴..by Rania Markelli
Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε