Μπαμπάς Σκορπιός-♏

2021-01-27

Ο αυστηρός και απαιτητικός

Γεννήθηκε: 24 Οκτωβρίου - 22 Νοεμβρίου

Αυτός ο μπαμπάς με την έντονη προσωπικότητα του, θα αφήσει έντονα το στίγμα του πάνω στο παιδί του! Η αγάπη του για τα παιδιά είναι σαρωτική, οι ανάγκες τους θα είναι το επίκεντρο της ζωής του και θα προσπαθεί με νύχια και με δόντια να δημιουργήσει έναν ασφαλή κόσμο γύρω τους.  Το ένστικτό του είναι πολύ αναπτυγμένο και κυρίως με βάση αυτό ανταποκρίνεται στις ανάγκες τους. Μπορεί να τα φροντίσει σε βασικές ανάγκες τους ακόμα και για την καθαριότητα και τη διατροφή τους. Έχει την ικανότητα να επιβάλλεται εύκολα στα παιδιά του και να τα καθοδηγεί, αλλά όταν χάσει την ψυχραιμία του γίνεται ιδιαίτερα σκληρός και τρομακτικός κάτι που συχνά τα μπερδεύει και ενδεχομένως να τα απομακρύνει από κοντά του. Γενικά ο μπαμπάς Σκορπιός είναι από τους πιο απαιτητικούς και οι απαιτήσεις του μπορεί να προκαλέσουν επιπλέον άγχος στα παιδιά του. 

Αν κάτι πρέπει να αλλάξει αυτός ο μπαμπάς είναι να μετριάσει τον έλεγχο του, προκειμένου να τους δώσει τη δυνατότητα να εξερευνούν τον κόσμο γύρω τους και να αποκτήσουν τις δικές τους εμπειρίες. Πρέπει να αντιληφθεί πως πρέπει να τα εμπιστευτεί και να τα ενδυναμώνει και να μην προβάλει τις δικές του ανησυχίες σε αυτά.   

Μπαμπάς: Ζυγός                                                                            Μπαμπάς: Τοξότης

Μαμά: Σκορπιός                                                                                    Παιδί Σκορπιός

© 2021 Asteroskonis - Αστρολογία και Παιδιά..🤴..by Rania Markelli
Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε