Ο μικρός Ταύρος ♉

 

  • 💠Γενέθλια: 21 Απριλίου- 20 Μαίου
  • 💠Στοιχείο: Γή
  • 💠Ποιότητα: Σταθερό Ζώδιο
  • 👸Κυβερνήτης Πλανήτης: Αφροδίτη
  • 🎨Χρώματα: Ροζ, μπεζ, καφέ, κεραμιδί και λευκό

Το παιδί Ταύρος είναι γενικά ήσυχο, φιλότιμο και προσγειωμένο και γενικά υπάκουο. 'Εχει οπωσδήποτε ανάγκη από σταθερό πρόγραμμα γιατί αγαπάει την ηρεμία, δεν θέλει να διαταράσσονται οι συνήθειες του, δεν βιάζεται και κινείται συνήθως με αργούς ρυθμούς. Σαν μωρό είναι ήσυχο και ευχαριστημένο ιδιαίτερα όταν είναι καλοφαγωμένο. Έχει τους δικούς του χρόνους για να μάθει και να κάνει το καθετί, χαρακτηριστικό που οι γονείς πρέπει να κατανοήσουν και να το αφήνουν να αναπτύσσεται με το δικό του ήρεμο ρυθμό, να κάνει τα πράγματα με το δικό του χρόνο, χωρίς να το πιέσουν να βιαστεί. Είναι ένα παιδί που ζητά την στοργή, την οικογενειακή θαλπωρή και την ασφάλεια, στοιχεία που παίζουν σπουδαίο ρόλο στην καλή ψυχολογία του. Αναζητά τον ήρεμο διάλογο  και είναι συνήθως υπομονετικό και μεθοδικό. Είναι επιφυλακτικό όταν του αλλάζετε περιβάλλον μέχρι να αισθανθεί ασφάλεια και να εξοικειωθεί ακόμα και με τα αντικείμενα. Καλό είναι να αποφεύγεται τους διαπληκτισμούς μέσα στο σπίτι γιατί δεν αντέχει καθόλου τις εντάσεις, ούτε κάν τη δυνατή φωνή σας.  Είναι πεισματάρικο και αν το ζορίσετε παραπάνω τότε θα έρθετε αντιμέτωποι με ξεσπάσματα θυμού ή την έντονη άρνησή του.

Η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης της αγάπης, της ομορφιάς και κυβερνά το ζώδιο του Ταύρου και του Ζυγού. Αντιπροσωπεύει την εκλεπτυσμένη συμπεριφορά , την αρμονία, την ισορροπία , τις σχέσεις και τις κοινωνικές αλληλεπιδράσεις σε όλα τα επίπεδα.  Οι ιδιότητες της στο ζώδιο του Ταύρου είναι συνυφασμένες με τις επιθυμίες, τις απολαύσεις, δηλώνει την έντονη ανάγκη για τρυφερότητα και σχετίζεται με τις οι αξίες μας. Ενισχύεται  στους Ιχθύες,  ζώδιο της έξαρσης της , βρίσκεται σε πτώση στην Παρθένο και σε αδυναμία στον Κριό. Στους εκπροσώπους της προσδίδει την αίσθηση των αξιών και της αξίας, τη δυνατότητα να εκτιμούν τα όμορφα πράγματα και να  επιδιώκουν με κάθε τρόπο να ικανοποιήσουν τις επιθυμίες τους είτε πρόκειται για την ευχαρίστηση τους, είτε για την απόκτηση πλούτου και υλικών αξιών. Είναι ο κατεξοχήν πλανήτης που σχετίζεται με την απόκτηση υλικών αγαθών και χρημάτων, με την ευχαρίστηση, την τέχνη, τα παιχνίδια και όλα τα πράγματα που χρησιμοποιούνται για διακόσμηση και στόλισμα.

Η Αφροδίτη στον ανθρώπινο οργανισμό εξουσιάζει τις αισθήσεις αφής και γεύσης, τη μήτρα, τις ωοθήκες και γενικά τα γεννητικά όργανα, τους μαστικούς αδένες, τις εσωτερικές εκκρίσεις των αδένων, την επιδερμίδα μαζί με τον Κρόνο, ευθύνεται για διαταραχές της σπλήνας και των νεφρών, το διαβήτη.

  • Επαγγελματική κλίση όταν μεγαλώσει: Οι περισσότεροι Ταύροι προτιμούν σταθερά επαγγέλματα και συχνά συνδέονται με τη διαχείριση γης. Έτσι θα μπορούσε να τους ελκύει η ενασχόληση με γεωργία, τη γεωπονία, την εργολαβία, καλλιέργειες, μεσίτης, επενδύσεις, ταμίας και τραπεζικά επαγγέλματα. Επίσης θα μπορούσε να επιτύχει στην αρχιτεκτονική, την εσωτερική διακόσμηση, σε  υπεύθυνες γραμματειακές θέσεις, σαν βιολόγος, αλλά και σε καλλιτεχνικά επαγγέλματα όπως χορευτής, μουσικός.
  • Υγεία: Τα παιδιά στο ζώδιο του Ταύρου παρουσιάζουν ευαισθησία σε μολύνσεις του λαιμού, όπως λαρυγγίτιδα, κοκκύτης,  είναι επιρρεπή σε κρυώματα με πονόλαιμους, προβλήματα στο θυρεοειδή αδένα και αυχενικά. Η λατρεία τους στο φαγητό τα κάνει επιρρεπή στην συσσώρευση βάρους, γι' αυτό μάθετε τα από μικρά  την αξία της σωστής διατροφής και της άσκησης. 

🤰 Γεννήθηκε: 11-20 Μαίου
➰Κυβερνήτης ζωδίου και δεκανού: Αφροδίτη-Κρόνος
➰Μοίρες 3ο δεκαήμερο από 20°-29° 59

🤰 Γεννήθηκε: 2-10 Μαίου
➰Κυβερνήτης ζωδίου και δεκανού: Αφροδίτη-Ερμής
➰Μοίρες 2ο δεκαήμερο από 10°-19° 59

🤰 Γεννήθηκε: 21 Απριλίου -1 Μαίου
➰Κυβερνήτης ζωδίου και δεκανού: Αφροδίτη
➰Μοίρες 1ο δεκαήμερο από 0°-09° 59

Πίσω στον Κριό                                                                                                                    Επόμενο στους Διδύμους

© 2021 Asteroskonis - Αστρολογία και Παιδιά..🤴..by Rania Markelli
Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε