Ταύρος 2ου δεκαημέρου

2021-01-11

 🤰 Γεννήθηκε: 2-10 Μαίου
➰Κυβερνήτης ζωδίου και δεκανού: Αφροδίτη-Ερμής
➰Μοίρες 2ο δεκαήμερο από 10°-19° 59

Το παιδί Ταύρος του δευτέρου δεκαημέρου, δέχεται την επιρροή του πολύπλευρου Ερμή! Είναι ένα παιδί πιο κοινωνικό και πιο ευέλικτο σε γνωριμίες και επαφές καθώς η ανάγκη για τη δημιουργία σχέσεων με σκοπό την επικοινωνία είναι ισχυρή. Εχει όμορφες ιδέες και σκέψεις και αγαπάει να μιλάει για ευχάριστα πράγματα και να περιστοιχίζεται από φίλους και παρέες. Έχει ταλέντο στο να γοητεύει με το λόγο του και συνδυάζει με επιτυχία την ομορφιά και το συναίσθημα με τη λογική και πρακτική πλευρά της ζωής. Είναι πιο ευέλικτο και προσαρμοστικό από το Ταυράκι του 1ου δεκαημέρου και του αρέσει να μαθαίνει για πολλά διαφορετικά θέματα. Είναι υπεύθυνο παιδί και ακολουθεί μια λογική και διπλωματική στάση σε καθετί που το περιβάλλει και εξερευνά τα πάντα γύρω του με το δικό του πρακτικό τρόπο. Το μικρό αυτό σκέφτεται και ενεργεί προσεκτικά και καθώς μεγαλώνει θα θέλει λογικά επιχειρήματα  και αλήθειες για να νιώθει ασφάλεια και εμπιστοσύνη. Στο διάβασμά του είναι περισσότερο οπτικός τύπος , πολύ δημιουργικό στις εργασίες του σχολείου  και διαθέτει ταλέντο στη μουσική και τις τέχνες. 

Πιθανό να του αρέσει να καταπιάνεται με κάποιου είδους κατασκευή ή να θέλει να ζωγραφίζει και να σχεδιάζει αλλά και  να μελετά θέματα που το ενδιαφέρουν για να βελτιώσει τις γνώσεις του. Θα πρέπει να το βοηθήσετε να μετριάσει την υπερβολή της πρακτικότητας και της αναλυτικής σκέψης για τελειομανία, το πείσμα, στοιχεία που μπορεί να το οδηγήσουν σε επικριτική συμπεριφορά που μάλλον δεν θα το ωφελήσει. Διδάξετε του την τέχνη της συζήτησης, και επεκτείνετε τις προσδοκίες του για τη ζωή σε πράγματα που θα του προσφέρουν διανοητική ισορροπία. Προωθείστε το σε εξωσχολικές δραστηριότητες ή κάποιο χόμπι που θα του ενδυναμώσουν την αυτοπεποίθησή του.

Παιδί-Ταύρος: 1ο δεκαήμερο                                                              Παιδί-Ταύρος: 3ο δεκαήμερο

© 2021 Asteroskonis - Αστρολογία και Παιδιά..🤴..by Rania Markelli
Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε