Ταύρος 3ου δεκαημέρου

2021-01-11

 🤰 Γεννήθηκε: 11-20 Μαίου
➰Κυβερνήτης ζωδίου και δεκανού: Αφροδίτη-Κρόνος
➰Μοίρες 3ο δεκαήμερο από 20°-29° 59

Το παιδί Ταύρος του τρίτου δεκαήμερου δέχεται την επιρροή του Κρόνου! Αυτό σημαίνει πώς είναι πιο συγκρατημένο και σοβαρό από τα Ταυράκια στα προηγούμενα δεκαήμερα. Εμφανίζεται πιο αργό στις κινήσεις του και δεν τολμά τόσο εύκολα να ρισκάρει αν δεν αισθάνεται ότι πατά σε ασφαλής και γερές βάσεις. Είναι πιο κλειστό παιδί σε νέες γνωριμίες και φιλίες και πιο επιφυλακτικό για να εμπιστευτεί άτομα εκτός της οικογένειας. Η παρουσία του Κρόνου συγκρατεί την παιχνιδιάρικη και αγαπησιάρικη έκφραση της Αφροδίτης και τονίζει τη σοβαρότητα, το πείσμα του και την άρνηση για αλλαγή. Είναι πολύ υπεύθυνο παιδί και έχει ανάγκη να έχει σαφή και ξεκάθαρα όρια στις σχέσεις του, στο χώρο του. Θα πρέπει να του δείχνεται  τη φροντίδα και την προσοχή σας με αφοσίωση και να τηρείται τις υποσχέσεις που του δίνετε για να μην κλονίσετε την εμπιστοσύνη του. 

Διδάξετε του με υπομονή το μοίρασμα στα παιχνίδια με τα άλλα παιδιά για να εξομαλύνεται την ισχυρή αίσθηση της ιδιοκτησίας και τον προσανατολισμό του σε υλικά πράγματα για να νιώθει επάρκεια και ασφάλεια. Βοηθήστε το να είναι πιο ευέλικτο και να προσαρμόζεται πιο εύκολα στις αλλαγές του προγράμματος του, ή σε συνθήκες του περιβάλλοντος. Προωθήστε την ικανότητα του σε πρακτικά θέματα για να μπορέσει να εκφράσει τη δημιουργικότητα του με κάτι χειροπιαστό. Εμφυσήστε του την ιδέα πως η αδιάλλακτη στάση, η επιμονή και η προσήλωση σε αυτά που πιστεύει, θα του στερήσει νέες εμπειρίες και την ευκαιρία να δοκιμάζει καινούρια πράγματα όταν κάτι αποτύχει. Εξασφαλίστε του ένα ήρεμο και ασφαλή περιβάλλον όπου θα έχει το χρόνο και την ηρεμία να λειτουργεί και να απολαμβάνει την υπευθυνότητα που του δείχνεται!


© 2021 Asteroskonis - Αστρολογία και Παιδιά..🤴..by Rania Markelli
Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε