Διατροφή

🌟Asteroskonis🌟

H βιταμίνη C είναι ένα απαραίτητο θρεπτικό συστατικό, το οποίο οι περισσότεροι έχουν συνδέσει με τη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος. Πράγματι, πρόκειται για μια υδατοδιαλυτή βιταμίνη, που δρα ως φυσικό αντιοξειδωτικό, προστατεύοντας τα κύτταρα του οργανισμού από την επιβλαβή δράση των ελευθέρων ριζών.

Ο ύπνος είναι απαραίτητο μέρος της ρουτίνας όλων μας και αναπόσπαστο μέρος ενός υγιεινού τρόπου ζωής. Μελέτες έχουν δείξει ότι τα παιδιά που κοιμούνται τακτικά επαρκή ποσότητα έχουν βελτιωμένη προσοχή, συμπεριφορά, μάθηση, μνήμη και συνολική ψυχική και σωματική υγεία.

Tο δεύτερο σε συχνότητα αίτιο ατυχημάτων στην παιδική ηλικία είναι τα εγκαύματα. Τα εγκαύματα ανάλογα με την αιτία που τα προκάλεσε χωρίζονται σε θερμικά, ηλεκτρικά, χημικά και ακτινικά. Τα θερμικά εγκαύματα είναι τα πιο συχνά. Ανάλογα με τη σοβαρότητα του εγκαύματος χωρίζονται στις πιο κάτω κατηγορίες.

© 2021 Asteroskonis - Αστρολογία και Παιδιά..🤴..by Rania Markelli
Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε