Ο μικρός Κριός ♈

 

  • 💠Γενέθλια: 21 Μαρτίου - 20 Απριλίου
  • 💠Στοιχείο: Φωτιά
  • 💠Ποιότητα: Παρορμητικό Ζώδιο
  • 🧨Κυβερνήτης Πλανήτης: Άρης
  • 🎨Χρώματα: Κόκκινο

Το παιδί Κριός είναι εξωστρεφές, ζωηρό και ατίθασο ,αποτελεί πρότυπο αυθορμητισμού και ενθουσιασμού. Του αρέσει να είναι ο αρχηγός στις παρέες του, στο σχολείο του και στο παιχνίδι, διαθέτει τρομερή ενεργητικότητα, και είναι χαρακτηριστική η επιθυμία του να ηγείται και να ξεχωρίζει. Είναι ένα παιδί γεμάτο αυτοπεποίθηση και ενεργητικότητα που από μωρό, καταφέρνει να αποσπά την προσοχή και να πετυχαίνει αυτό που θέλει κυρίως με το δυνατό του κλάμα, την γκρίνια και την υπερκινητικότητα. Η σωματική του ανάπτυξη είναι γρήγορη και η ανυπόμονη φύση του το βοηθάει να περπατάει και να μιλάει νωρίτερα από άλλα μωρά. Η εξυπνάδα του είναι χαρακτηριστική και εμφανής η σπίθα στη ματιά του. Είναι ανυπόμονο και δύσκολα ακούει, λίγο ξεροκέφαλο, βαριέται εύκολα. Είναι γενναιόδωρο παιδί και συνήθως μοιράζεται τα παιχνίδια του. Επειδή είναι πολύ ζωηρό παιδί είναι επιρρεπής στα ατυχήματα και αυτό θέλει προσοχή γιατί στα πεσίματα χτυπά στο κεφάλι και το πρόσωπο. Λόγω συσσωρευμένης ενέργειας νιώθει νευρικότητα και δυσκολεύεται να χαλαρώσει την ώρα του ύπνου. Χρειάζεται μεγάλη υπομονή έως να αποφορτιστεί για να χαλαρώσει και να κοιμηθεί. Οι γονείς πρέπει να βοηθήσουν το παιδί που έχει γεννηθεί στο ζώδιο του Κριού, να καλλιεργήσει την υπομονή , να επικεντρωθούν στη δημιουργικότητα και την αυτονομία του, χωρίς να γίνονται πολύ υπερπροστατευτικοί. Βοηθήστε το παιδί αυτό να μάθει να χειρίζεται επικίνδυνες καταστάσεις, ώστε να αποφεύγει τα ατυχήματα. Χρειάζεται ευγενική καθοδήγηση , αρκετά κίνητρα και όχι διαταγές για να πετύχει τους στόχους του. 

Ο Πλανήτης Άρης κυβερνά το ζώδιο του Κριού και αντιπροσωπεύει το ένστικτο της επιβίωσης και της ασφάλειας την πρωτοβουλία, τη δράση, την επιθετικότητα, τις αθλητικές δραστηριότητες. Οι ιδιότητες του είναι συνυφασμένες με το ζώδιο του Κριού δίνοντας του την ευκολία να μπορεί να διεκδικήσει , να πολεμήσει, να αναλαμβάνει δράση για οποιοδήποτε θέμα, να πρωτοπορεί και να προκαλεί τον άλλο με τη συμπεριφορά και τον αυθορμητισμό του. Συγκυβερνήτης του Σκορπιού, έχει έξαρση στο ζώδιο του Αιγόκερω, βρίσκεται σε εξορία στον Καρκίνο και σε πτώση στον Ζυγό. Ο Άρης σχετίζεται με τη ενέργεια, την τόλμη, την παρόρμηση, τον ενθουσιασμό,  την αίσθηση της περιπέτειας, καθώς και τη δύναμη του σκοπού.  Προσδίδει στους εκπροσώπους το κουράγιο, την ψυχική δύναμη, τη ζωντάνια και την αποφασιστικότητα για να πετύχουν και να προχωρούν στη ζωή τους χωρίς φόβο, γεμάτοι θέληση, αποφασιστικότητα και σθένος. Ωστόσο η ιδιότητα του 'Αρη να επιδίδεται θαρραλέα χωρίς φόβο σε κάθε μάχη και να ενεργεί χωρίς να βλέπει τους κινδύνους, φέρνει τους εκπροσώπους του αντιμέτωπους με ξαφνικές επιπτώσεις των ενεργειών τους. Είναι ο κατεξοχήν πλανήτης που σχετίζεται με την ευθύτητα και την δυναμική να έρχεται κατ' ευθείαν στο θέμα, αντί να το προσεγγίζει πλαγίως.

Ο Άρης στον ανθρώπινο οργανισμό εξουσιάζει γενικά τους μύες, τις αρτηρίες, την αιμοσφαιρίνη, τις φλεγμονές και τις διαπυήσεις, την κυκλοφορία του αίματος, την αδρεναλίνη.

  • Επαγγελματική κλίση όταν μεγαλώσει: Οι περισσότεροι Κριοί προτιμούν επαγγέλματα όπως οδοντίατρος, οφθαλμίατρος, πυροσβέστης, αθλητής, κομμωτής, στρατιωτικός, αστυνομικός, χειρουργός, κασκαντέρ, προπονητής, προγραμματιστής ηλεκτρονικού υπολογιστή, δικηγόρος, πωλητής, χασάπης, ψυχαγωγός, διερμηνέας, κτηματίας, . 
  • Υγεία: Παρουσιάζουν ευαισθησία στα μάτια και τα αυτιά. Επιρρεπής στα ατυχήματα εξαιτίας έντονων φυσικών δραστηριοτήτων είναι συχνά και συνοδεύονται από πονοκεφάλους. Ο πυρετός είναι τυπικό χαρακτηριστικό, όπως και για όλα τα ζώδια της φωτιάς. Επίσης μπορεί να υποφέρουν από πόνο στη σιαγόνα και για αυτό ενδείκνυται να επισκέπτονται συχνά τον οδοντίατρο τους. Ο μεταβολισμός τους είναι αρκετά υψηλός και επιπλέον λόγω υπερ-δραστηριότητας θέλει κόπο για να παχύνει.

🤰 Γεννήθηκε: 11-20 Απριλίου
➰Κυβερνήτης ζωδίου και δεκανού: Άρης-Δίας
➰Μοίρες 2ο δεκαήμερο από 20° -29° 59

🤰 Γεννήθηκε: 1-10 Απριλίου
➰Κυβερνήτης ζωδίου και δεκανού: Άρης-Ηλιος
➰Μοίρες 2ο δεκαήμερο από 10° -19° 59

🤰 Γεννήθηκε: 21-31 Μαρτίου
➰Κυβερνήτης ζωδίου και δεκανού: Άρης
➰Μοίρες 1ο δεκαήμερο από 00° -09° 59

Πίσω στον Κριό                                                                                                                                      Επόμενο στον Ταύρο

© 2021 Asteroskonis - Αστρολογία και Παιδιά..🤴..by Rania Markelli
Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε