Κριός 2ου δεκαημέρου

2021-01-11

 🤰 Γεννήθηκε: 1-10 Απριλίου
➰Κυβερνήτης ζωδίου και δεκανού: Άρης-Ηλιος
➰Μοίρες 2ο δεκαήμερο από 10° -19° 59

Ο μικρός Κριός του δευτέρου δεκαημέρου συγκυβερνάται από τον Ήλιο, συνεπώς δέχεται περισσότερο τη σταθεροποιητική επιρροή του Ηλίου! Η ανάγκη του για δράση και περιπέτεια παραμένει έντονη αλλά ο παρορμητισμός του μετριάζεται. Ο Ήλιος του δίνει λάμψη και γενναιοδωρία και το βοηθάει να είναι πιο υπομονετικό αλλά δραματοποιεί έντονα τις καταστάσεις. Έχει μεγάλη ανάγκη τον θαυμασμό  καθώς ο Ήλιος τροφοδοτεί με τη διάθεση αυτή τον Άρη και εντείνει τη διάθεση για έλεγχο και κυριαρχία σε καταστάσεις και πρόσωπα. Είναι ένα ιδιαίτερα δημιουργικό παιδί και θα επιστρατεύσει την επιμονή και την υπομονή όσο βέβαια του επιτρέπει ο Αρης για να φτάσει το στόχο του. Ο Ήλιος του προσδίδει ηγετικές ικανότητες και το βοηθάει να ξεχωρίσει στις δραστηριότητες του ανάμεσα στις παρέες του ή στα αδέλφια του και όταν τα καταφέρει, τα μάτια του πετούν σπίθες από τη χαρά του. Είναι αρκετά δημιουργικό και δοτικό σε αυτούς που αγαπά , περισσότερο φιλόδοξο με λαμπρές ιδέες που επιδιώκει αποζητώντας και την πρωτιά και την προβολή, τον θαυμασμό. Η ανάπτυξη της πρωτοβουλίας και η εφευρετικότητα του το βοηθούν στην επίλυση των προβλημάτων και εκπέμπει περισσότερη εμπιστοσύνη στο περιβάλλον του. 

Το βασικό του μειονέκτημα είναι ότι τα παίρνει όλα προσωπικά και η υπερήφανη φύση του σε  αυτές τις περιπτώσεις καταλήγει σε αντιδράσεις δραματοποίησης. Η αμφισβήτηση και η υποτίμηση τονίζουν τον εγωισμό του, νιώθει την έλλειψη εμπιστοσύνης προς το πρόσωπό του και τότε οι αντιδράσεις γίνονται ακόμα πιο έντονες. Δείξετε του σεβασμό, αν θέλετε να καταλάβει κάτι και μην το συγκρίνετε με τα άλλα παιδιά , απλά παροτρύνετε το να πιστέψει στον εαυτό του, διαβεβαιώνοντας το ότι θα τα καταφέρει. Όταν νιώσει την ανάγκη να εκφράσει την αγάπη του, τα λόγια του θα είναι ζεστά και φωτεινά και η αγκαλιά του μεγάλη προστατευτική και μεγαλόπρεπη!

<< Παιδί: 1ο Δεκαήμερο Κριού                                                            >> Παιδί:  3ο Δεκαήμερο Κριού 


                                               

© 2021 Asteroskonis - Αστρολογία και Παιδιά..🤴..by Rania Markelli
Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε