Κριός 3ου δεκαημέρου

2021-01-11

 🤰 Γεννήθηκε: 11-20 Απριλίου
➰Κυβερνήτης ζωδίου και δεκανού: Άρης-Δίας
➰Μοίρες 2ο δεκαήμερο από 20° -29° 59

Ο μικρός Κριός του τρίτου δεκαημέρου συγκυβερνάται από τον Δία και ο χαρακτήρας του χρωματίζεται από τη  δίψα για γνώση και εμπειρίες και τις επεκτατικές διαθέσεις του Δία! Επιδιώκει τη δράση την περιπέτεια, την αλλαγή και την εξέλιξη και μπορεί πιο εύκολα να προσαρμοστεί σε κάθε νέα συνθήκη. Εστιάζεται περισσότερο σε πνευματικές δραστηριότητες  αλλά η ανάγκη του για δράση και περιπέτεια παραμένει δυναμική. Ο Δίας τροφοδοτεί τον Άρη από πολύ μικρή ηλικία με αισιοδοξία , σιγουριά  και την πίστη για τις ικανότητές του! Το παιδί του 3ου δεκαημέρου είναι εξαιρετικά ανεξάρτητο, γενναιόδωρο αλλά και ανυπόμονο και πάντα βρίσκει τρόπους να εκφράζει με θάρρος την προσωπικότητα του. Είναι αισιόδοξο και εκπέμπει με παιδικό ενθουσιασμό τις μεγάλες ιδέες του αλλά και τις σκανδαλιές του. Αγαπάει το ρίσκο και η ανυπομονησία δεν του επιτρέπει να υπολογίζει ρεαλιστικά τις συνθήκες. Είναι καλοπροαίρετο και θέλει να λέει την αλήθεια αλλά η ευθύτητα του χαρακτήρα του δεν το βοηθά να την εκφράζει με τακτ και διπλωματία και αυτό ίσως είναι ένα σημείο που θα πρέπει να του μάθετε να διαχειρίζεται για να μην του δημιουργήσει στο μέλλον  προβλήματα! 

Αντιπαθεί τους περιορισμούς και πάντα εφευρίσκει τρόπους να κάνει ζαβολιές ακόμα και στο πιο ελεγχόμενο ή ασφαλές περιβάλλον.Είναι σημαντικό να στρέψετε το ενδιαφέρον του σε κάποιο ομαδικό σπορ που θα το βοηθήσει να επιμείνει στους στόχους του για να μην εγκαταλείπει εύκολα ξεκινώντας ένα νέο. Είναι πιο εκδηλωτικό στα συναισθήματα του και εκφράζει με ευκολία την τρυφερότητα του και την αγάπη του αλλά με την γνωστή αδέξια ενέργεια του Άρη. Το χαμόγελο του, η διάθεσή του να χαροποιήσει αυτούς που αγαπάει και η έμφυτη αισιοδοξία του είναι το μεγαλύτερο δώρο του για σας!

>>Παιδί Κριός: 2ο Δεκαήμερο 

>>Παιδί Ταύρος: 1ο Δεκαήμερο 

                                                                   ΗΟΜΕ

© 2021 Asteroskonis - Αστρολογία και Παιδιά..🤴..by Rania Markelli
Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε