Ταύρος 1ου δεκαημέρου

2021-01-11

 🤰 Γεννήθηκε: 21 Απριλίου -1 Μαίου
➰Κυβερνήτης ζωδίου και δεκανού: Αφροδίτη
➰Μοίρες 1ο δεκαήμερο από 0°-09° 59

Το παιδί Ταύρος του πρώτου δεκαημέρου, δέχεται τη διπλή επιρροή της Αφροδίτης και αυτό σημαίνει πως είναι ένα γνήσιο Ταυράκι με όλα τα χαρακτηριστικά τονισμένα. Το παιδί αυτό έχει γλυκούς- καλούς τρόπους, εκδηλώνει την αγάπη του με ζεστασιά και επιζητεί έντονα την γαλήνη τη σταθερότητα και την ομορφιά. Ιδιαίτερα σημαντικό για αυτό το παιδί είναι να νιώθει συναισθηματική και υλική ασφάλεια. Στα αγαπημένα του πρόσωπα θα εκδηλώσει την αγάπη του με χάδια και τρυφερότητα  και θα αναζητήσει έντονα το χάδι τους με ευχαρίστηση. Προτεραιότητα του γίνονται τα προσωπικά του αντικείμενα, τα παιχνίδια του, τα ρούχα του τα οποία δεν θέλει εύκολα να μοιραστεί. Δεν δέχεται εύκολα τις αλλαγές που του διαταράσσουν τη σταθερότητα και την αρμονία που έχει επιλέξει. Είναι αρκετά επίμονο και προσηλωμένο στις επιθυμίες του αλλά και εξαιρετικά πρακτικό και προσγειωμένο. Η επιμονή του και η αντοχή του αποτελούν θετικά γνωρίσματα που το βοηθούν να μην εγκαταλείπει τους στόχους του αν αντιμετωπίσει δυσκολίες αλλά να προσπαθεί περισσότερο για να τις ξεπεράσει. Παράλληλα το πείσμα και η ισχυρογνωμοσύνη αποτελούν ένα μελανό σημείο της προσωπικότητας του που θα σας δυσκολέψει να το αντιμετωπίσετε. 


Εκφράζει κτητικότητα και ζήλιες ως προς μικρότερα αδερφάκια και δεν θέλει εύκολα να μοιραστεί τα παιχνίδια του! Έχει λίγο πιο νωχελικούς ρυθμούς ιδιαίτερα αν δεν έχει προσωπικούς πλανήτες στον Κριό ή τους Διδύμους, τότε πραγματικά αντιπαθεί σημαντικά τη βιασύνη και την ταχύτητα. Δίνει την εντύπωση πως είναι τεμπέλικο γιατί του αρέσει ο ύπνος, οι απολαύσεις , το ραχάτι και η καλοπέραση, αλλά όταν χρειαστεί θα ενεργοποιηθεί και θα επικεντρωθεί σε αυτό που επιδιώκει. Να θυμάστε πάντα πως για αυτό το παιδί είναι σημαντικό να ζει σε ένα όμορφο, αρμονικό και ήρεμο περιβάλλον που θα καλύπτονται οι πρακτικές και συναισθηματικές του ανάγκες. Ωστόσο μέσα από την καλαισθησία του και την ικανότητα του να απολαμβάνει τη ζωή θα κινητοποιήσει και εσάς για να απολαμβάνετε μαζί.

<<Παιδί: 2ο δεκαήμερο Ταύρου                                                          >>Παιδί: 3ο δεκαήμερο Ταύρου

© 2021 Asteroskonis - Αστρολογία και Παιδιά..🤴..by Rania Markelli
Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε