Ο μικρός Παρθένος ♍

 

  • 💠Γενέθλια: 24 Αυγούστου - 2 Σεπτεμβρίου
  • 💠Στοιχείο: Γή
  • 💠Ποιότητα: Μεταβλητό Ζώδιο
  • 📯Κυβερνήτης Πλανήτης: Ερμής
  • 🎨Χρώματα: Ροδακινί, πράσινο,λαδί, ανοικτό μωβ.  

Το παιδί Παρθένος είναι ένα έξυπνο, επιμελές , σεμνό και διακριτικό παιδί. Αγαπάει την τάξη, του αρέσει να στοιχίζει πράγματα και παιχνίδια, ενώ από πολύ νωρίς επιδιώκει την καθαριότητα και δίνει μεγάλη σημασία στις λεπτομέρειες. Είναι προικισμένο από τη φύση του με πολλά χαρίσματα, όπως η ευστροφία, η εργατικότητα, και κερδίζει εύκολα τους άλλους με την καλοσύνη του και την προθυμία του. Με τα ζωηρά και έξυπνα ματάκια του , εξετάζει προσεκτικά ό,τι βρίσκεται ή κινείται γύρω του και η επιθυμία να γνωρίζει το κάθε τι είναι εμφανής από τη βρεφική ηλικία . Στο σχολείο είναι πειθαρχημένοι και μελετούν τα μαθήματα τους προσεκτικά. Το παιδί Παρθένος χρειάζεται υπομονή και αποδείξεις για το κάθε τι. Οι γονείς χρειάζεται να ενισχύσουν την αυτοεκτίμησή του όταν δεν καταφέρνει το τέλειο και να του επιβεβαιώνουν ότι είναι πολύ ευχαριστημένοι από αυτό που είναι για να το βοηθήσουν να μην αγχώνεται. Πρέπει να αντιμετωπίζουν τις συναισθηματικές ανάγκες του παιδιού Παρθένου με σημάδια ουσιαστικής στοργής και ενδιαφέροντος , παρόλο που δεν θα δείξει εύκολα το πόσο βαθιά το λαχταρά, στο μέλλον η έλλειψη θα επηρεάσει σοβαρά τις μελλοντικές του σχέσεις.

Ο Πλανήτης Ερμής κυβερνά το ζώδιο των Διδύμων και της Παρθένου και αντιπροσωπεύει το μυαλό και τη διάνοια. Οι ιδιότητες του είναι συνυφασμένες με το ζώδιο των Διδύμων και της Παρθένου, συμβολίζοντας τη διανοητικότητα και την επικοινωνία, την εξυπνάδα και την ευστροφία. Στην Παρθένο αντιπροσωπεύει την ψυχρή λογική, την πρακτική σκέψη, την αναλυτικότητα και την κριτική. Ενισχύεται η επιπολαιότητα του στους Διδύμους, αποδυναμώνεται η λογική στους Ιχθύες και μελετά βαθυστόχαστα θέματα στον Τοξότη. Ο Ερμής στην Παρθένο σχετίζεται με την εμμονή στη λεπτομέρεια, την αυστηρή κριτική και τα λογικά επιχειρήματα. Προσδίδει στους εκπροσώπους της Παρθένου, την ικανότητα της ανάλυσης και της οργάνωσης αλλά και την πρακτική και λογική προσέγγιση κάθε κατάστασης. Ο Ερμής στην Παρθένο οργανώνεται και γνωρίζει κάθε στιγμή πως θα ανταπεξέλθει σε απαιτητικές πνευματικές εργασίες με επιδεξιότητα. Σχετίζεται με την ψυχρή λογική, την επιπολαιότητα και τη φλυαρία. 

Ο Ερμής στον ανθρώπινο οργανισμό κυβερνά την Πνευματική Υγεία, το Κεντρικό Νευρικό σύστημα και ελέγχει τις πέντε αισθήσεις. Εξουσιάζει τις ασθένειες του εγκεφάλου, έχει ρυθμιστικό ρόλο σε νευρικές διαταραχές. Δείχνει το βήχα το νευρικό στρες και κάποια συμπλέγματα βιταμίνης. 

  • Επαγγελματική κλίση όταν μεγαλώσει: Οι περισσότεροι Παρθένοι προτιμούν επαγγέλματα που απαιτούν ευφυΐα και αποτελεσματικότητα, όπως λογιστές, ελεγκτές, καθηγητές, ψυχολόγοι, ψυχίατροι, θεραπευτές, αστρολόγοι, φύλακες, βιβλιοθηκονόμοι, αστρολόγοι, συγγραφείς, υπάλληλοι.  Πετυχαίνουν σε όλα τα επαγγέλματα που συνδέονται με τις επιστήμες, την διαιτολογία, τις θρεπτικές ουσίες και την υγεία αλλά και σε θέσεις που σχετίζονται με την τηλεόραση, το ραδιόφωνο και το internet.


  • Υγεία: Τα Παρθενάκια παρουσιάζουν ευαισθησία στο Πεπτικό και Νευρικό σύστημα και λόγω του υπερβολικού τους άγχους βγάζουν ψυχοσωματικά συμπτώματα που εκδηλώνονται με εντερικές διαταραχές και στομαχικά προβλήματα. Φροντίστε να τα μάθετε να έχουν πρόγραμμα στο φαγητό τους και την καθημερινότητα τους και να αποφεύγουν το άγχος για την τελειότητα.

 

🤰 Γεννήθηκε: 13-22 Σεπτεμβρίου
➰Κυβερνήτης ζωδίου και δεκανού: Ερμής-Αφροδίτη
➰Μοίρες 3ο δεκαήμερο από 20°-29° 59

🤰 Γεννήθηκε: 2-12 Σεπτεμβρίου
➰Κυβερνήτης ζωδίου και δεκανού: Ερμής- Κρόνος
➰Μοίρες 2ο δεκαήμερο από 10°-19° 59

🤰 Γεννήθηκε: 24 Αυγούστου-2 Σεπτεμβρίου
➰Κυβερνήτης ζωδίου και δεκανού: Ερμής
➰Μοίρες 1ο δεκαήμερο από 0°-09° 59

Πίσω Λέων                                                                                                                                             Επόμενο Ζυγός

© 2021 Asteroskonis - Αστρολογία και Παιδιά..🤴..by Rania Markelli
Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε