Παρθένος 2ου δεκαημέρου

2021-01-11

 🤰 Γεννήθηκε: 2-12 Σεπτεμβρίου
➰Κυβερνήτης ζωδίου και δεκανού: Ερμής- Κρόνος
➰Μοίρες 2ο δεκαήμερο από 10°-19° 59

Το παιδί Παρθένος του δεύτερου δεκαημέρου δέχεται την επιρροή του αυστηρού Κρόνου και αυτό σημαίνει ότι το μυαλό του είναι μεθοδικό και λογικό από μικρό. Έχει πολλές απαιτήσεις από τον εαυτό του και λειτουργεί πάντα με σοβαρότητα σε ότι του αναθέσετε να κάνει. Είναι ένα παιδάκι που δύσκολα αφήνει τον εαυτό του ελεύθερο συναισθηματικά, ενώ η λογική του ικανότητα και σοβαρότητα συμβάλλουν στο να αναπτύξει εύκολα το διανοητικό του πεδίο. Η ρεαλιστική του ματιά  και η κριτική του ικανότητα είναι αυξημένη  και το κάνει να ξεχωρίζει από μικρό. Αφουγκράζεται και συλλέγει κάθε πληροφορία, εικόνα και ήχο και τα οργανώνει μέσα στο μυαλό του για να κατανοήσει τα πράγματα. Καταφέρνει να ταξινομεί τα πάντα μέσα στο μυαλό του με αποτέλεσμα να μπορεί να εντοπίζει με μεγάλη ευκολία τα λάθη και τις παραλείψεις. Διδάξετε του να μάθει να χειρίζεται σωστά αυτή την ικανότητα του, ώστε να μην εκφράζει κριτική και ιδιορρυθμία όταν εντοπίζει το λάθος αλλά να το εκφράζει με θετική πρόθεση και ευγενικά κίνητρα. 

Ο Κρόνος του δίνει αρκετό πείσμα και επιμονή αλλά και δυσκολία να εκφράσει την παιδική του ηλικία. Η τελειομανία και η εργατικότητα του θα το βοηθήσουν να κυνηγήσει τους στόχους του αλλά δυσκολεύεται να διαχειριστεί την αποτυχία και τη μετριότητα. Θρέψτε την προσωπική του αυτοπεποίθηση και ενθαρρύνεται το να μάθει να αποδέχεται τα λάθη του, αλλά και τις παραλείψεις των άλλων για να μην ταλαιπωρεί το μυαλό του και έτσι να διαμορφώσει ένα πιο υγιή χαρακτήρα χωρίς άγχος. Τροφοδοτείστε τη φαντασία του με όμορφες ιστορίες και παραμύθια, για να δώσετε ένα κίνητρο να εκφράσει τη δημιουργικότητα του, να έρθει σε επαφή με τα συναισθήματα του, για να μην τα βλέπει όλα σαν λογικές έννοιες και να λειτουργεί με τη φωνή της λογικής.

<<Παιδί: 1ο δεκαήμερο Παρθένος                                                      >>Παιδί: 3ο δεκαήμερο Παρθένος

© 2021 Asteroskonis - Αστρολογία και Παιδιά..🤴..by Rania Markelli
Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε