Παρθένος 3ου δεκαημέρου

2021-01-11

 🤰 Γεννήθηκε: 13-22 Σεπτεμβρίου
➰Κυβερνήτης ζωδίου και δεκανού: Ερμής-Αφροδίτη
➰Μοίρες 3ο δεκαήμερο από 20°-29° 59

Το παιδί Παρθένος του τρίτου δεκαημέρου δέχεται την επιρροή της γλυκιάς Αφροδίτης και αυτό σημαίνει ότι η λογική φύση της Παρθένου χρωματίζεται γλυκά με την συμβολή της Αφροδίτης. Η οξυδέρκεια του, η πρακτική του σκέψη και η αναλυτική του ικανότητα συνδυάζονται με την αρμονία και την ομορφιά και εκδηλώνονται με δημιουργικό τρόπο. Η μεθοδικότητα του μυαλού και η γρήγορη αντίληψη επικεντρώνονται σε συναισθηματικά θέματα και έχει μεγάλη ανάγκη να δημιουργήσει συνθήκες ισορροπίας  στις σχέσεις του. Ο λόγος του είναι πιο γλυκός και μελωδικός και εκφράζεται με τρυφερότητα, ενώ καταφέρνει να συνδυάζει την πρακτική φύση του με την αισθητική του πλευρά και να διαμορφώσει μια πιο ιδανική έκφανση της προσωπικής του ταυτότητας. Είναι ένα παιδί που έχει αισθητική και θέλει να φροντίζει με προσοχή όλα τα πράγματα που το περιβάλλουν, ρούχα , παιχνίδια, το δωμάτιο του, ενώ ικανοποιείται ιδιαίτερα όταν φροντίζει κάποιο ζωάκι. Η συναισθηματική και η υλική ασφάλεια είναι σημαντικά για το παιδί του 3ου δεκαημέρου και θα πρέπει οι γονείς να του τα προσφέρουν. Να του εξασφαλίζουν την προσοχή και την ηρεμία που έχει ανάγκη, να προσεγγίζουν με ζεστασιά και τρυφερότητα την ήπια βάση του χαρακτήρα του. 

Του αρέσει να γράφει και διαβάζει όμορφα παραμύθια ενώ οι δημιουργικές του ιδέες χαρακτηρίζονται από πολυχρωμία και ποικιλία. Είναι ένα ιδιαίτερα αγαπητό παιδί που θα διεκδικήσει την αγάπη σας με διακριτικότητα χωρίς να υπερβάλλει στις επιθυμίες του και διαθέτει πνευματικά και καλλιτεχνικά ταλέντα που μπορεί να το βοηθήσουν να κατακτήσει διακεκριμένες θέσεις μεγαλώνοντας. Ένα από τα σημεία που θα πρέπει να του δυναμώσετε είναι το θάρρος να εκφράζει αυτό που του αρέσει και τη διατήρηση της ψυχραιμία του όταν έρχεται αντιμέτωπο με εμπόδια ή καθυστερήσεις καθώς έχει μια έμφυτη τάση να υποχωρεί και να παραιτείται στα εμπόδια της ζωής. Το αδύνατό σημείο είναι τα εγωιστικά ξεσπάσματα όταν δεν αναγνωρίζεται η προσπάθεια του να ευχαριστήσει και να υπηρετήσει τους άλλους!

<<Παιδί: 2ο δεκαήμερο Παρθένου                                                          >>Παιδί: 1ο δεκαήμερο Ζυγός

© 2021 Asteroskonis - Αστρολογία και Παιδιά..🤴..by Rania Markelli
Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε