Ζυγός 1ου δεκαημέρου

2021-01-11

 🤰 Γεννήθηκε: 23 Σεπτεμβρίου-3 Οκτωβρίου
➰Κυβερνήτης ζωδίου και δεκανού: Αφροδίτη
➰Μοίρες 1ο δεκαήμερο από 0°-09° 59

Το παιδί Ζυγός του 1ου δεκαημέρου έχει τονισμένη τη χάρη της Αφροδίτης και αυτό δηλώνει πως η αρμονία, η ομορφιά και η τρυφερότητα εκφράζονται αυθόρμητα και αβίαστα. Για το μικρό αυτό η σύνδεση με τους άλλους , η κοινωνική επαφή  και η όμορφη συντροφιά είναι ιδανικά για να ικανοποιηθεί βαθιά. Είναι ένα γλυκύτατο παιδί της Αφροδίτης που θα μιλήσει με τη συμπεριφορά του στην καρδιά σας και θα σας κάνει υπερήφανους σε κάθε κοινωνική του συναναστροφή. Από πολύ νωρίς είναι ένα παιδί που διαθέτει έμφυτη ευγένεια και διπλωματία αλλά και η ευγένεια των αγαπημένων του ανθρώπων προς το ίδιο του δημιουργεί αίσθηση ασφάλειας και ηρεμίας. Συμπεριφερθείτε του με διακριτικότητα και χαμόγελο χωρίς φωνές.  Αντιπαθεί τις φωνές και τις διαφωνίες και διαταράσσεται βαθιά όταν αντιληφθεί φορτισμένες σχέσεις των γονιών του, με αποτέλεσμα να επηρεάζεται η συμπεριφορά του. Ο φόβος του μήπως και διαταράξει τις ισορροπίες στο περιβάλλον του αποτελεί ένα αδύναμο σημείο του χαρακτήρα του που συχνά το οδηγεί σε ατολμία και αναποφασιστικότητα. 

Ενθαρρύνετε το να μάθει να στηρίζει τις προσωπικές του επιλογές και να απορρίπτει ότι δεν του αρέσει χωρίς να φοβάται πως θα απογοητεύσει ή θα κριθεί από τους άλλους! Δυναμώστε την εμπιστοσύνη στον εαυτό του με την ενθάρρυνσή σας και τότε με τα χαρίσματα που έχει θα έχει την ευκαιρία να αριστεύσει και να κατακτήσει αυτά που επιθυμεί! Διδάξετε του πως να σκέφτεται με θετικό και ευχάριστο τρόπο και δώστε του χρόνο να σκεφτεί και να αποφασίσει χωρίς να του θέτετε το ζήτημα της "επιλογής" γιατί θα του προκαλέσετε περισσότερη σύγχυση όταν πρέπει να καταλήξει σε κάποιο συμπέρασμα.

<<Παιδί: 3ο δεκαήμερο Παρθένος                                                         >>Παιδί: 2ο δεκαήμερο Ζυγός

© 2021 Asteroskonis - Αστρολογία και Παιδιά..🤴..by Rania Markelli
Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε