Ζυγός 2ου δεκαημέρου

2021-01-11

 🤰 Γεννήθηκε: 4-14 Οκτωβρίου
➰Κυβερνήτης ζωδίου και δεκανού: Αφροδίτη-Ουρανός
➰Μοίρες 2ο δεκαήμερο από 10°-19° 59

Το παιδί Ζυγός του δευτέρου δεκαημέρου δέχεται την επιρροή του προκλητικού Ουρανού που σε  συνδυασμό με την Αφροδίτη χαρίζουν στο μικρό αυτού του δεκαημέρου μία ιδιόμορφη και διαφορετική γοητεία!  Η συντροφική και αθόρυβη Αφροδίτη που μπορεί να πείθει με τον ευγενικό της τρόπο δέχεται την επαναστατική και ιδιόρρυθμη φύση του Ουρανού και διαμορφώνει ένα χαρακτήρα που δεν ακολουθεί τη φυσική νόρμα της. Η έμφυτη ανάγκη να λειτουργεί με  ισορροπία τροποποιείται και βλέπουμε ένα ανήσυχο πλάσμα δεν μπορεί να διαχειριστεί εύκολα τις ξαφνικές εναλλαγές κατάσταση ισορροπίας-αναταραχής που νιώθει ταυτόχρονα.  Είναι ιδιαίτερα κοινωνικό παιδί που έχει την τάση να δημιουργεί παρέες και σχέσεις με ειλικρίνεια και αφοπλίζει με την γνησιότητα του χαρακτήρα του. Έλκεται από ιδιαίτερα ασυνήθιστα άτομα και μαγεύεται από οτιδήποτε κεντρίσει την περιέργεια του.  Εκφράζει με ένα ιδιαίτερο τρόπο την αισθητική του στο ωραίο και στην ομορφιά και θα το δείτε να επιλέγει συχνά με ένα αλλοπρόσαλλο γούστο τα ρουχαλάκια και τα πράγματα που το ενδιαφέρουν. 

Συχνά η παρουσία του Ουρανού δίνει μια έλλειψη τακτ στη συμπεριφορά του και χρειάζεται να του αναπτύξετε μια καλύτερη σχέση με τα όρια και τη διακριτικότητα για προβάλλει τα επιχειρήματα του. Δώστε του τροφή για σκέψη μέσα από τη λογική συζήτηση και εκείνο θα καταλάβει και θα βρει τον τρόπο να λειτουργήσει με καλύτερη διάθεση. Το παιδί αυτό έχει ανάγκη να ισορροπήσει την επαναστατική του διάθεση και την ατομικότητα του με την κοινωνικότητα και την ελευθερία! Οι ξαφνικές ιδέες του μπορεί να σας αιφνιδιάσουν και θα πρέπει να προσεγγίσετε μια διαφορετική ματιά τις επιθυμίες του και να το βοηθήσετε να βρει την εσωτερική του ισορροπία για να διαμορφώσει την προσωπικότητα του.

<<Παιδί: 1ο δεκαήμερο Ζυγός                                                             >>Παιδί: 3ο δεκαήμερο Ζυγός

© 2021 Asteroskonis - Αστρολογία και Παιδιά..🤴..by Rania Markelli
Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε