Ζυγός 3ου δεκαημέρου

2021-01-11

 🤰 Γεννήθηκε: 14-22 Οκτωβρίου
➰Κυβερνήτης ζωδίου και δεκανού: Αφροδίτη-Ερμής
➰Μοίρες 3ο δεκαήμερο από 20°-29° 59

Το παιδί Ζυγός του τρίτου δεκαημέρου είναι ένας συνδυασμός της  αισθησιακής Αφροδίτης με τον πολυσύνθετο Ερμή. Ο συνδυασμός τους δίνει μια ιδιαίτερη εκφραστική ικανότητα στο παιδί που ανήκει σε αυτό το δεκαήμερο και τονίζει την ανάγκη του να επικοινωνεί και να μοιράζεται τις σκέψεις και τις ιδέες του. Η περιέργεια του Ερμή και η κοινωνικότητα της Αφροδίτης βρίσκουν αυτό το μικρό να θέλει να είναι πάντα ενταγμένο σε παρέες και να διευρύνει συνεχώς τον κύκλο γνωριμιών και επαφών του. Από μικρό βρίσκεται πάντα ενταγμένο σε παρέες και έχει ανάγκη να κερδίζει το θαυμασμό με τα λόγια του, ενώ το ταλέντο του στο λόγο και η ικανότητα του στην απορρόφηση της πληροφορίας το κάνει να κερδίζει θαυμαστές στο περιβάλλον του. Είναι ιδιαίτερα πρόσχαρο παιδί με εμφανή κλίση στις δημόσιες σχέσεις και ένα κοφτερό μυαλό αλλά δεν έχει ιδιαίτερη επιμονή στους στόχους του, καθώς βαριέται εύκολα και αλλάζει πολύ συχνά συναισθήματα και σκέψεις. Η περιέργεια του Ερμή και η κοινωνική Αφροδίτη του δίνουν το ταλέντο να διευρύνει συνεχώς τα ενδιαφέροντά του αλλά και τις παρέες του. Απαιτεί να του συμπεριφέρονται δίκαια και υπακούει σε κανόνες όταν είναι δίκαιοι και του προβάλλεται λογικά επιχειρήματα. 

Του αρέσει να περιβάλλεται απο όμορφα αντικείμενα, να έχει ένα όμορφο συγυρισμένο δωμάτιο που θα του δίνει τη διάθεση να χαλαρώσει το μυαλουδάκι του και να διεγείρει την φαντασία του! Εχει ανάγκη ένα καθαρό και κομψό περιβάλλον για να λειτουργήσει. Δώστε του τη δυνατότητα να ακονίσει το μυαλουδάκι του με εξωσχολικά βιβλία και δραστηριότητες που θα μπορεί λειτουργήσει το εύστροφο μυαλό του και τη δημιουργική του έκφραση. Είναι σημαντικό να του δώσετε την ευκαιρία να εκφράσει την καλλιτεχνικότητα του μέσα απο την κίνηση και τη γλυκιά φωνή του! Ανανεώνεται το ενδιαφέρον του με διαφορετικά πράγματα και εκείνο θα σας μάθει πως να περνάτε καλά μέσα από τις όμορφες και έξυπνες κουβεντούλες του και τα τσαχπίνικα φιλάκια του! 

<<Παιδί: 2ο δεκαήμερο Ζυγός

>>Παιδί: 1ο δεκαήμερο Σκορπιός                                                            

© 2021 Asteroskonis - Αστρολογία και Παιδιά..🤴..by Rania Markelli
Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε