Σκορπιός 1ου δεκαημέρου

2021-01-11

 🤰 Γεννήθηκε: 23 Οκτωβρίου-1 Νοεμβρίου
➰Κυβερνήτης ζωδίου και δεκανού: Πλούτωνας
➰Μοίρες 1ο δεκαήμερο από 0°-09° 59

Το παιδί του πρώτου δεκαημέρου του Σκορπιού κυβερνάται διπλά  από τον πλανήτη Πλούτωνα και ξεχωρίζει για τον έντονο μαγνητισμό του, τη διεισδυτική του ματιά, την αστείρευτη επιμονή αλλά και το ανεξάντλητο πείσμα του! Το μικρό αυτό δυσκολεύεται να δεχθεί αλλαγές στη ζωή του και το χαρακτηρίζει η ένταση με την οποία λειτουργεί στα πάντα. Είναι ένα παιδί με βαθιά συναισθήματα, πολύ καλά κρυμμένα, περίπλοκα αλλά γνήσια. Χρειάζεται συναισθηματικούς δεσμούς αδιάρρηκτους, με συναισθηματικό βάθος για να νιώσει ασφαλές με τη διαρκή παρουσία σας δίπλα του. Ο Πλούτωνας του προσδίδει εντυπωσιακή δύναμη και διαμορφώνει ένα άφοβο μαχητή γεμάτο δύναμη και ενέργεια για να αντέχει, να ξεπερνά, δυσκολίες και προβλήματα. Η ισχυρή του θέληση συνοδεύεται με την δύναμη της επιθυμίας να εξερευνήσει το άγνωστο  και αυτό είναι ένα σημείο που θέλει προσοχή μεγαλώνοντας. Είναι ένα παιδί που η κοινωνικότητα δεν είναι το δυνατό του σημείο και του αρέσει η μοναξιά και συνήθως λειτουργεί περισσότερο μυστικά. Διαθέτει έμφυτη διορατικότητα, πείσμα και επιμονή ειδικά όταν πρόκειται να ολοκληρώσει ότι ξεκινά, δεν αναβάλλει εύκολα , ούτε παραιτείται. Το σημείο αυτό θέλει την προσοχή των γονιών γιατί δεν παραιτείται με τίποτα είτε για το καλό είτε για το κακό,  γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε δημιουργικό ή σε καταστροφικό αποτέλεσμα.. Η ουσιαστική σας απασχόληση στο κομμάτι αυτό και η διαπαιδαγώγηση σας μπορεί να δείξει το σωστό δρόμο. 

Διδάξτε του το σεβασμό στις ιδιαιτερότητες των άλλων και την αξία της συγχώρεσης! Μάθετέ του να εκλογικεύει τα σκοτεινά του συναισθήματα, να αποδέχεται και να συγχωρεί τα λάθη και τους ανθρώπους για να μπορέσει μεγαλώνοντας να εξισορροπήσει την εκδίκηση που κυλάει στο αίμα του. Προσπαθείτε να μην του δημιουργείτε ενοχές αλλά μέσα από το παιχνίδι και τη συζήτηση βοηθήστε το να ελευθερώσει τα συναισθήματα αυτά με δημιουργικό τρόπο, μέσα από την τέχνη, τη ζωγραφική, το θεατρικό παιχνίδι. 

 Η έμφυτη καχυποψία του το οδηγεί να μην εμπιστεύεται εύκολα καινούρια πρόσωπα για αυτό μάθετέ το  από νωρίς να συνδιαλέγεται με τους άλλους, προκαλέστε το να μοιράζεται τα πράγματα και τα συναισθήματά του με τους φίλους του. Το χάδι και η σφιχτή σας αγκαλιά το κάνουν να νοιώθει ασφάλεια και ικανοποίηση αλλά μην το καθησυχάζεται απόλυτα μέσα στη φωλιά σας γιατί η ανεξαρτητοποίηση του θα είναι δυσκολότερη. Δημιουργείστε ένα περιβάλλον χαράς γεμάτο με αγάπη και τρυφερότητας και στηρίξτε το να δείξει τις θετικές του ιδιότητες και το κοφτερό μυαλό του!


>>Παιδί 2ο δεκαήμερο Σκορπιού                                                      <<Παιδί: 3ο δεκαήμερο Ζυγός

+Μαμά: Σκορπιός

+Μπαμπάς: Σκορπιός                          

© 2021 Asteroskonis - Αστρολογία και Παιδιά..🤴..by Rania Markelli
Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε