Σκορπιός 2ου δεκαημέρου

2021-01-11

 🤰 Γεννήθηκε: 2-11 Νοεμβρίου
➰Κυβερνήτης ζωδίου και δεκανού: Πλούτωνας-Ποσειδώνας
➰Μοίρες 2ο δεκαήμερο από 10°-19° 59

Το παιδί του δευτέρου δεκαήμερου του Σκορπιού δέχεται και τη επιρροή του ονειροπόλου Ποσειδώνα και δηλώνει ένα παιδί που προσαρμόζεται πιο εύκολα στις καταστάσεις και είναι πιο ευέλικτο. Έχει τρυφερή καρδιά και χρειάζεται προσεκτικό χειρισμό των συναισθημάτων του. Είναι σημαντικό για αυτό το παιδί να λάβει άνευ όρων αγάπη γιατί έτσι ενισχύεται η αυτοεκτίμηση του! Είναι υπομονετικό και ανεκτικό στις καταστάσεις ενώ οι αντιδράσεις του καλύπτονται με ένα πέπλο μυστηρίου και δεν μπορείς εύκολα να αντιληφθείς τα κίνητρά του. Η φύση του είναι πιο λεπτοφυής και καλλιτεχνική και απολαμβάνει να περνάει χρόνο με πολλές δραστηριότητες που εξιτάρουν την φαντασία του. Η τονισμένη διαίσθησή του και η ήρεμη δύναμη που κινείται μέσα του, το βοηθά να κατανοεί τους άλλους και να καταφέρνει να διατηρεί μια επαφή με την πραγματικότητα. Ο τρόπος όμως που αντιλαμβάνεται τον κόσμο περιέχει κάποια ασάφεια που μπορεί να το αποπροσανατολίζει από τους στόχους του και να επιμένει σε απόψεις που δεν στηρίζονται στη λογική. Είναι κυρίως ένα εσωστρεφή παιδί που συχνά απομονώνεται στο δωμάτιο του , αναζητά τη σιωπή  και βυθίζεται στις σκέψεις του, ή ταξιδεύει με τη φαντασία του και το πνεύμα του. Είναι σημαντικό να το βοηθήσετε να είναι γειωμένο παρέχοντας του τη δυνατότητα να συμμετέχει σε δραστηριότητες που μετουσιώνουν την έμπνευση του και τη φαντασία σε κάτι χειροπιαστό. 

Η δίψα του για να εκφράσει τα ταλέντα του και να νιώσει αποτελεσματικό θα φωτίσει με δημιουργικό τρόπο την εξωστρεφή πλευρά του και δίνοντάς του τα εφόδια να τα αναπτύξει, θα διαμορφώσει θετικά την αυτοπεποίθησή του και την συναισθηματική του ισορροπία. Η ευαισθησία του και η καλοσύνη του σε συνδυασμό με τη μεταβλητή πινελιά του χαρακτήρα του το κάνουν ευάλωτο σε τάσεις φυγής τη στιγμή ακριβώς που έχει ανάγκη την αγκαλιά και την ψυχική οικειότητα. Αυτή του η τάση πολλές φορές το οδηγεί να εγκλωβίζεται στα συναισθήματα του και να τα βιώνει σαν μια σοβαρή κρίση που το βάζει στη διαδικασία της αυτοτιμωρίας και της αυτολύπησης. Δυναμώσετε τα δυνατά του σημεία την ευελιξία και την προσαρμοστικότητα και προτρέψτε το να εστιάσει σε ένα υγιή και καθαρό τρόπο ανάπτυξης στο εγώ του και της προσωπικής του αξίας. Αφιερώστε σημαντικό χρόνο στο μικρό σας να κάνετε δραστηριότητες μαζί ακόμα και μέσα σε περιόδους σιωπής απλά κρατώντας το τρυφερά και χαλαρά στην αγκαλιά σας για να το βοηθάτε να ανατροφοδοτείται ψυχικά και δείξτε του πόσο το αγαπάτε!

Παιδί 1ο δεκαήμερο Σκορπιού                                                            Παιδί: 3ο δεκαήμερο Σκορπιού

Μαμά: Σκορπιός

Μπαμπάς: Σκορπιός                          

© 2021 Asteroskonis - Αστρολογία και Παιδιά..🤴..by Rania Markelli
Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε