Μαμά ❣  Σκορπιός♏

2021-01-11

Η διαισθητική και ψύχραιμη

Γεννήθηκε: 23 Οκτωβρίου έως τις 22 Νοεμβρίου.

Η μαμά Σκορπιός χαρακτηρίζεται από την  έντονη διαίσθησή της, την προστατευτική της ανάγκη και την ανάγκη να θέλει να έχει τον έλεγχο στα πάντα. Δυνατά της σημεία είναι ο δυναμισμός και η έντονη αγάπη για την οικογένεια της. Σαν ζώδιο του Νερού, διαισθάνεται πότε το παιδί της δεν είναι καλά και ξέρει να αφουγκράζεται τις ανάγκες του. Δεν χάνει εύκολα την ψυχραιμία της και όταν δεν φτάνει σε υπερβολές μπορεί να ξεπεράσει τις δυσκολίες και να βρει λύσεις σε προβλήματα που δημιουργούνται στην οικογένεια.  Εμπνέει ασφάλεια στα παιδιά της με τη γενναιότητα και την αποφασιστικότητά της.  

Η έντονη ανάγκη της ωστόσο για έλεγχο μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματα στη σχέση των παιδιών της, μπορεί να αναπτυχθεί μια σχέση εξάρτησης και αργότερα όταν αναπτύξουν δική τους πρωτοβουλία, η αντιμετώπιση της τα πληγώνει. Αγαπά με την καρδιά της αλλά λειτουργεί εγωιστικά και απόλυτα, ενώ συχνά χρησιμοποιεί ψυχολογικούς εκβιασμούς για να πετύχει αυτό που θέλει. Αρνητικό σημείο επίσης αποτελεί ότι δεν ξεχνά εύκολα κι αν την πληγώσεις θα το θυμάται για πάντα, ακόμα κι αν είσαι το παιδί της.

 Διαβάστε για το Παιδί Σκορπιό

Μπαμπάς: Σκορπιός                                                                    Μαμά: Τοξότης

© 2021 Asteroskonis - Αστρολογία και Παιδιά..🤴..by Rania Markelli
Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε