Μπαμπάς Παρθένος-♍

2021-01-27

Ο λεπτολόγος και επικριτικός.

Γεννήθηκε: 23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου

Ο μπαμπάς Παρθένος είναι πολύ λεπτολόγος αλλά και πολύ αφοσιωμένος όσον αφορά στη φροντίδα και το μεγάλωμα των παιδιών του και έχει ιδιαίτερη ανάγκη να τα περιποιείται και να τα επιβλέπει με κάθε λεπτομέρεια. Είναι επιμελής σε ότι αφορά την οικογένεια του και υποδειγματικός πατέρας που θα ανταποκριθεί στις πρακτικές ανάγκες τους και θέλει να προσφέρει ένα ασφαλές περιβάλλον. Αγαπάει τα παιδιά του αλλά συνήθως δεν ανοίγεται πολύ συναισθηματικά για να μην του πάρουν τον αέρα. Παρόλα αυτά είναι πολύ τρυφερός και το άγγιγμά του και η συμβουλή του είναι ιδιαίτερα θεραπευτικά.  Οι συνθήκες ανατροφής των παιδιών του αποτελούν κύριο μέλημα του, αλλά είναι αυστηρός σε θέματα τάξης και υγιεινής. Εκδηλώνει κάποια εμμονή με την καθαριότητα του χώρου, την τακτοποίηση στα ρούχα της παιδικής ντουλάπας και στην κάθε είδους ταξινόμηση σε φωτογραφίες, αναμνηστικές συλλογές  ανά σπουδαιότητα. 

Ο Πατέρας Παρθένος θέλει να έχει το παιδί του την καλύτερη δυνατή συμπεριφορά και εκπαίδευση και θα του προσφέρει ουσιαστική υποστήριξη ώστε να αποκτήσει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Τα μαθαίνει να σχεδιάζουν καθαρά και μεθοδικά το καθετί και να βάζουν τη σκέψη τους σε τάξη και να οργανώνουν τη ζωή τους. Ο μπαμπάς αυτός χρειάζεται να διαχειριστεί τις υπερβολές του και να ελαφρύνει λίγο την τάση επικριτικής συμπεριφοράς που προκαλεί δυσαρέσκεια στα παιδιά του και να βάλει στη σχέση με τους περισσότερο το παιχνίδι και τη διασκέδαση.

Μπαμπάς: Λέων                                                                                    Μπαμπάς: Ζυγός

Μαμά: Παρθένος                                                                                  Παιδί: Παρθένος

© 2021 Asteroskonis - Αστρολογία και Παιδιά..🤴..by Rania Markelli
Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε