Μπαμπάς Λέων-♌

2021-01-27

Ο παιχνιδιάρης και πεισματάρης

Γεννήθηκε: 23 Ιουλίου- 22 Αυγούστου

Ένας μπαμπάς Λέων έχει πείσμα και επιμονή να βοηθήσει τα παιδιά του να είναι αρχηγοί στα παιχνίδια Θα τους μάθει πώς να είναι οι αρχηγοί στις ομάδες και θα ασχολείται με τα παιχνίδια τους αλλά και με την διαπαιδαγώγηση τους.  Ενδιαφέρεται να μην τους λείπει τίποτα, είναι μεγαλόψυχος και θέλει να προσφέρει όλες τις ανέσεις στην οικογένειά του. Είναι αρχηγός μέσα στο σπίτι, αυστηρός, πεισματάρης, γεμάτος θετική ενέργεια και όρεξη για παιχνίδι.  Αγαπάει πολύ τα παιδιά του και μπορεί να τα κακομάθει όπως κανένας άλλος γονιός. Θα τους κάνει τα πιο εξωφρενικά χατίρια με τις υπερπαραγωγές του λιονταριού για να τα βλέπει να λάμπουν και θα αισθάνεται περήφανος ειδικά όταν τα βλέπει να προοδεύουν.

Με τις πιο μεγαλειώδης λέξεις θα εκφράσει τη χαρά και την ικανοποίηση του για τα ομορφότερα και εξυπνότερα παιδιά του κόσμου που δεν είναι άλλα από τα δικά του! Επιθυμεί να τα ενθαρρύνει να αναπτύξουν μια ισχυρή αυτοπεποίθηση και την αίσθηση της προσωπικής τους αξίας και τον δυσκολεύει να αποδεχτεί τις ατέλειες και τις ιδιαιτερότητες τους. Η έλλειψη σεβασμού και αναγνώρισης είναι κάτι που τον δυσκολεύει και αυτό μπορεί να τον θυμώσει με αποτέλεσμα να γίνει πολύ σκληρός.  

Μπαμπάς: Καρκίνος                                                                            Μπαμπάς: Παρθένος

Μαμά: Λέων                                                                                            Παιδί: Λέων

© 2021 Asteroskonis - Αστρολογία και Παιδιά..🤴..by Rania Markelli
Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε