Μπαμπάς Καρκίνος-♋

2021-01-27

Ο ευαίσθητος και τρυφερός

Γεννήθηκε: 22 Ιουνίου- 22 Ιουλίου

Είναι από τους πιο στοργικούς μπαμπάδες του Ζωδιακού και ξέρει να το φροντίσει . Είναι τρυφερός και δίνει αγκαλιές και χάδια απλόχερα. Το νιώθει όταν είναι στεναχωρημένο και θα κάνει τα πάντα για να το κάνει να νιώσει καλύτερα. Τους διαβάζει παραμύθια και τους δίνει προτεραιότητα στη ζωή του. Μοιράζετε τις ευθύνες και την ανατροφή των παιδιών με τη μητέρα και είναι ένας υποδειγματικός πατέρας!  Είναι πολύ δεμένος με την οικογένειά του και είναι πολύ ευαισθητοποιημένος για οτιδήποτε συμβαίνει στο σπίτι. Πληγώνεται για οτιδήποτε συμβαίνει στα παιδιά τους και μπορεί να κλαίνε όταν κλαίνε και τα παιδιά τους, επειδή εκείνοι πονούν περισσότερο.  Συχνά γίνονται αρκετά πιεστικοί αλλά δίνουν απλόχερα την αγάπη τους και αναζητούν ουσιαστικά να εκδηλώσουν και τα μικρά την δική τους. 

Ζει με μεγάλη αφοσίωση και προπάντων αδιαμαρτύρητα κάθε στιγμή των παιδιών του και θα σταθεί δίπλα στα παιδιά του ό,τι και αν συμβεί ενώ δεν θα πάψει να τα νοιάζεται και να τα φροντίζει, ακόμα και όταν εκείνα έχουν πια μεγαλώσει! Ο Μπαμπάς Καρκίνος είναι ο πιο τρυφερός μπαμπάς που θα αφοσιωθεί στην ανατροφή των παιδιών του. Θα αμφισβητεί συνεχώς και δεν θα εμπιστεύεται εύκολα οποιονδήποτε συναναστρέφεται με τα παιδιά του, ενώ θα του πάρει λίγο χρόνο για να συνειδητοποιήσει πώς τα μικρά του μεγάλωσαν. Πολλές φορές η υπερβολική αίσθηση φροντίδας, περιποίησης και αφοσίωσης, στα παιδιά του φτάνει σε σημείο να παραμελεί τη σχέση με τη μαμά τους!  

Μπαμπάς: Δίδυμος                                                                                Μπαμπάς: Λέων

Μαμά: Καρκίνος                                                                                    Παιδί:Καρκίνος

© 2021 Asteroskonis - Αστρολογία και Παιδιά..🤴..by Rania Markelli
Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε