Μαμά ❣  Καρκίνος♋ 

2021-01-11

Η προστατευτική και στοργική

Γεννήθηκε: 22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου

Η μαμά Καρκίνος θα προστατεύσει τα παιδιά της από οποιονδήποτε η οτιδήποτε μπορεί να τα στεναχωρήσει και να τα πληγώσει. Στηρίζει τα παιδιά της ακόμα και όταν μεγαλώσουν και θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό τους για να τα βοηθά με οποιονδήποτε τρόπο. Θεωρείται η ιδανική μανούλα για να προσφέρει στοργή , φροντίδα και αγάπη που ξεπερνά κάθε όριο. Λατρεύει τις οικογενειακές στιγμές και τις παραδόσεις και αποτελεί μια ιδανική τροφός που γνωρίζει τις ανάγκες του παιδιού της και τις ικανοποιεί με ευκολία.

Εξαιτίας της υπερπροστατευτικής της δράσης ενδέχεται να δημιουργηθούν συγκρούσεις με τα παιδιά της αργότερα ειδικά κατά την εφηβεία . Πρέπει να κατανοήσει πως τα παιδιά είναι αυτόνομες προσωπικότητες και να μην προσπαθεί να επιβάλλει πάντα το δικό της τρόπο σκέψης και δράσης. Επιπλέον η διαρκή προφύλαξη τους από τις εμπειρίες της ζωής καθυστερεί την ανεξαρτησία τους και την ενηλικίωση τους.


© 2021 Asteroskonis - Αστρολογία και Παιδιά..🤴..by Rania Markelli
Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε