Μαμά ❣  Λέων♌

2021-01-11

Η γενναιόδωρη και απαιτητική

Γεννήθηκε: 23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου

Η μαμά Λιοντάρι χαρακτηρίζεται για το δυναμισμό και την έντονη προσωπικότητας της. Μια μητέρα που έχει έντονη παρουσία στο χώρο που περιστρέφεται αλλά και που θεωρεί πως όλα περιστρέφονται γύρω από εκείνη και τα παιδιά της. αυτό είναι και το σημείο που την κάνει να έχει πολύ υψηλές απαιτήσεις από τα παιδιά της για να ξεχωρίσουν και να λάμψουν. Έχει τη δυνατότητα να προσφέρει πολλά στα παιδιά της και να βρίσκεται  πάντα στο πλευρό τους. Δείχνει με έντονο τρόπο την αγάπη της και προσφέρει πάντα το καλύτερο κομμάτι του εαυτού της χωρίς να χάνει από τη δική της προσωπικότητα. Είναι γενναιόδωρη και λατρεύει να προσφέρει τα καλύτερα και τα ακριβά πράγματα με αποτέλεσμα να τα κακομαθαίνει.

Δεν ανέχεται τα ψέματα, και η ίδια είναι ειλικρινής απέναντι τους, ενώ τα διδάσκει να έχουν το θάρρος της γνώμης τους και να κινούνται δυναμικά για να κυνηγήσουν τους στόχους τους. Επιπλέον είναι προστατευτική , ελεγκτική στις παρέες τους και αντιδρά υπερβολικά όταν αισθανθεί κίνδυνο, με αποτέλεσμα να μην τα αφήνει να αναπτύξουν την προσωπική τους δυναμική και αυτοπροστασία.


© 2021 Asteroskonis - Αστρολογία και Παιδιά..🤴..by Rania Markelli
Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε