Μαμά ❣  Παρθένος♍

2021-01-11

Η οργανωτική και σχολαστική

Γεννήθηκε: 23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου

Η μαμά Παρθένος χαρακτηρίζεται για την αγάπη της στην οργανωτικότητα , την σχολαστικότητα την τάξη και το πρόγραμμα. Τα χαρακτηριστικά αυτά την κάνουν μια  τελειομανής μαμά που δίνεται ολοκληρωτικά για να καλύψει τις οποιεσδήποτε ανάγκες των παιδιών της. Δεν θέλει να της ξεφύγει τίποτα και τα έχει όλα σε πρόγραμμα για να μην της ξεφεύγει η παραμικρή λεπτομέρεια. Η τετράγωνη λογική της την κάνει να βοηθά το παιδί της να αποκτήσει κριτική σκέψη και να λειτουργεί με βάση την αποτελεσματικότητα που έχει κάθε του δραστηριότητα. Έχει αμέριστη αγάπη στην οικογένεια της και προσφέρει σιγουριά στα παιδιά της μέσα σε ένα τακτοποιημένο και καθαρό περιβάλλον ενώ ακολουθεί για τα παιδιά της μια σωστή διατροφή. 

Η ανάγκη της να έχει τα πάντα υπό έλεγχο και να λειτουργεί βάση προγράμματος, την κουράζει ιδιαίτερα με αποτέλεσμα να μην μπορεί να χαλαρώσει και να απολαύσει πιο τρυφερές στιγμές με τα παιδιά της ενώ συχνά μπορεί να έχει και αρνητικό αντίκτυπο στα παιδιά της, τα οποία αγχώνονται , χάνουν την αυτοπεποίθησή τους και νιώθουν αμήχανα αν κάνουν κάτι λάθος.


 Διαβάστε για το Παιδί Παρθένο

Μπαμπάς: Παρθένος                                                                 Μαμά: Ζυγός

© 2021 Asteroskonis - Αστρολογία και Παιδιά..🤴..by Rania Markelli
Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε