Μαμά ❣  Ζυγός♎

2021-01-11

 Η υπομονετική και διπλωματική

Γεννήθηκε: 23 Σεπτεμβρίου - 23 Οκτωβρίου

Η μαμά Ζυγός χαρακτηρίζεται  από την ευγένεια , την κομψότητα τη διπλωματία την υπομονή. Έχει πολύ καλό γούστο και διδάσκει στα παιδιά της την καλαισθησία και τους ευγενικούς τρόπους. Ονειρεύεται για τα παιδιά της πάντα τα ομορφότερα και όταν μπορεί τους δίνει  ευκαιρίες να απολαύσουν ακριβά και πολυτελή πράγματα για να έχουν μοναδικές εμπειρίες. Θεωρεί πως το ταξίδι της ζωής για τα παιδιά πρέπει να είναι γεμάτο εμπειρίες και πολύτιμες εικόνες και θέλει να τους εμφυσήσει την ήρεμη αντιμετώπιση της ζωής. 

Διδάσκει στα παιδιά της τη διπλωματία και τα μαθαίνει να έχουν ευελιξία για να καταφέρνουν να ισορροπήσουν σε δύσκολες καταστάσεις της ζωής. Ενθαρρύνει τα παιδιά της να καλούν φίλους στο σπίτι και τα βοηθά να κοινωνικοποιηθούν σε εκδηλώσεις και καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Δεν της αρέσουν οι εντάσεις και δυσκολεύεται να θέσει όρια και να επιβάλλει την πειθαρχία με αποτέλεσμα να γίνεται άλλοτε γλυκιά και άλλοτε σκληρή στη συμπεριφορά της.

 Διαβάστε για το Παιδί Ζυγό  

Μπαμπάς: Ζυγός                                                                       

Μαμά: Σκορπιός

© 2021 Asteroskonis - Αστρολογία και Παιδιά..🤴..by Rania Markelli
Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε