Μπαμπάς Ζυγός-♎

2021-01-27

Ο Λογικός και αξιολάτρευτος

Γεννήθηκε: 23 Σεπτεμβρίου- 23 Οκτωβρίου

O Μπαμπάς Ζυγός είναι ένας αξιολάτρευτος , στοργικός και πολύ δοτικός πατέρας που επιδιώκει να δημιουργεί ένα ήρεμο και αρμονικό περιβάλλον. Ιδιαίτερα τρυφερός και εκδηλωτικός  συναισθηματικά , θεωρεί την ανατροφή των παιδιών του την πιο όμορφη εμπειρία και περιμένει να χτίσει μια δυνατή φιλική σχέση με τα παιδιά του. Θα προσπαθήσει να τα κατανοήσει σε οποιοδήποτε πρόβλημά τους και θα τα ακούσει με εξαιρετική προσοχή. Αντιμετωπίζει με ηρεμία και ψυχραιμία τις αντιδράσεις τους  και θα αφιερώσει πολύ χρόνο για να τα διδάσκει μέσα από το παράδειγμά του τη διαλλακτικότητα και την έννοια της δικαιοσύνης. Θα μάθει στο παιδί του πώς να είναι ευγενικό, καλόβολο και να έχει καλούς τρόπους με τους γύρω του, ακόμα και εκεί που δε χρειάζεται. Χρειάζεται να προσέξει την  υπερβολική υποταγή στις κοινωνικές νόρμες, συνθήκη που μπορεί να μπλοκάρει τη δημιουργική τους επέκταση και τη διάθεση του να μη θέτει όρια απέναντι σε συμπεριφορές που δεν συμφωνεί. 

Ο Μπαμπάς  Ζυγός πρέπει να το διδάξει μέσα από το παράδειγμά του να βάζει τα δικά του όρια στους άλλους, να διεκδικεί τα δικαιώματα του, ενώ παράλληλα να σέβεται τα δικαιώματα και τα όρια των άλλων.  Η αποδοχή των ορίων θα βοηθήσει το παιδί να γνωρίσει καλύτερα τον εαυτό του μέσα από τα όρια που θέτει η οικογένεια και ως ενήλικα να προσαρμοστεί στην κοινωνία.  Θέλει τα μικρά του να συμμετέχουν σε κοινωνικές και σχολικές δραστηριότητες και σπάνια θα απουσιάζει από αυτές ,καθώς θέλει να γνωρίζει το φιλικό κύκλο τους και ο ίδιος αναπτύσσει σχέσεις με τους άλλους γονείς. 

Μπαμπάς: Παρθένος                                                                            Μπαμπάς: Σκορπιός

Μαμά: Ζυγός                                                                                          Παιδί: Ζυγός

© 2021 Asteroskonis - Αστρολογία και Παιδιά..🤴..by Rania Markelli
Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε