Κριός 1ου δεκαημέρου

2021-01-11

 🤰 Γεννήθηκε: 21-31 Μαρτίου
➰Κυβερνήτης ζωδίου και δεκανού: Άρης
➰Μοίρες 1ο δεκαήμερο από 00° -09° 59

Ο μικρός Κριός του πρώτου δεκαημέρου δέχεται την διπλή επιρροή του τολμηρού Άρη!  Είναι το καθαρόαιμο παρορμητικό Κριάρι με υπερβολική δόση δράσης και βιασύνης. Με τονισμένα τα στοιχεία του Άρη αυτό το παιδί έχει το θάρρος και την τόλμη και κινείται γρήγορα, τολμηρά, αποφασιστικά και άκρως δυναμικά για να κατακτήσει την πρωτιά και να ξεχωρίσει. Δεν το τρομάζουν τα εμπόδια και θα δράσει με την παρόρμηση της στιγμής με αποτέλεσμα το ρίσκο να βρίσκεται στη φύση του.  Είναι ακούραστο και θέλει να γίνονται τα πάντα σε γρήγορους ρυθμούς ενώ βαριέται πολύ εύκολα. Έχει αρχηγικές τάσεις και δεν αντέχει τον περιορισμό της ελευθερίας του και την ήττα. Η χαρακτηριστική έλλειψη υπομονής του το οδηγεί συχνά σε αντιπαραθέσεις και ξαφνικά ξεσπάσματα θυμού στις παρέες του. Η επαναστατική του διάθεση απέναντι σε περιορισμούς θα δημιουργεί συνεχώς κόντρες για να υπερισχύσει το εγώ του, ενώ βλέπει τον κόσμο σαν ένα πεδίο μάχης για να επικρατήσει η νίκη του.  Είναι υπερήφανο παιδί και δεν δέχεται εύκολα τις συμβουλές και τις υποδείξεις των άλλων, αλλά θα διαλέξει να δράσει πάνω στην παρόρμηση της στιγμής, τόσο στον λόγο του όσο και στις πράξεις! Η διαχείριση του θυμού και τα ξεσπάσματα του είναι ένα σημαντικό πρόβλημα που θα πρέπει να το διδάξετε πως να το χειρίζεται μέσα από τη "διαπραγμάτευση".Εάν θέλετε να μην πλέκει σε φασαρίες, φροντίστε να έχει αθλητικές δραστηριότητες και να το έχετε απασχολημένο και όχι σε αδράνεια. 

Ο μικρός Κριός του πρώτου δεκαημέρου είναι ένα παιδί που το χαρακτηρίζει η ειλικρίνεια και γίνεται αρκετά αφοπλιστικό με την ευθύτητα του. Οι τολμηρές σωματικές του δραστηριότητες και η βιασύνη έχουν σαν αποτέλεσμα να αυτοτραυματίζεται συχνά και να σας έρχεται με ματωμένα γόνατα, εκδορές, μελανιές!  Θα πρέπει να του διδάξετε μέσα από τη λογική και την αγάπη την υπευθυνότητα και μέσα από τον έπαινο να καταλάβει το πότε κάνει τα πράγματα σωστά. Έχει μεγάλη ανάγκη την τρυφερότητα και υποφέρει αν δεν του δείξετε αγάπη ενώ χρειάζεται συνεχή διαβεβαίωση από εσάς παρόλο που το ίδιο την εκδηλώνει κάπως άγαρμπα και κτητικά! Η αγάπη και το χάδι σας την ώρα του ύπνου, θα το βοηθήσει να ηρεμήσει, να χαλαρώσει και εξασφαλίστε ότι ξεκουράζεται αρκετά για να αναπληρώσει την ενέργειά του.  

© 2021 Asteroskonis - Αστρολογία και Παιδιά..🤴..by Rania Markelli
Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε