Ιχθύες 3ου δεκαημέρου

2021-01-11

🧜‍♂️ Γεννήθηκε: 10-20 Μαρτίου
➰Κυβερνήτης ζωδίου και δεκανού: Ποσειδώνας -Πλούτωνας
➰Μοίρες 3ο δεκαήμερο από 00° -29° 59


Ο μικρός Ιχθύς του 3ου δεκαημέρου δέχεται την επιρροή του αινιγματικού και μυστικοπαθή Πλούτωνα. Ο συνδυασμός του Ποδειδώνα - Πλούτωνα δίνει ένα χαρακτήρα πιο δυνατό απο τα υπόλοιπα δεκαήμερα. Ο Πλούτωνας ενισχύει το χαρακτήρα του με μεγάλα αποθέματα ψυχικής δύναμης και αντοχής παράλληλα όμως ενισχύει την κρυφή και δυσνόητη φύση του. Διαθέτει έντονο ιδεαλισμό, την έμπνευση, την δημιουργικότητα και την φαντασία που προσδίδει ο Ποσειδώνας. Παράλληλα διαθέτει την επιμονή, πείσμα, δύναμη, αποφασιστικότητα και αγωνιστικότητα του Πλούτωνα στοιχεία, που το βοηθούν να έχει πιο δυναμικό χαρακτήρα από τα άλλα ψαράκια. Το παιδί αυτό έχει ένα ιδιαίτερα βαθύ και διαπεραστικό βλέμμα και αναζητά επίμονα το δικό σας υποστηρικτικό βλέμμα για να νιώθει οτι εισπράττει την προσοχή σας. Τα συναισθήματα του εκφράζονται πολύ πιο έντονα και παίρνει πολύ πιο σοβαρά τις προσβολές και τις τιμωρίες. Η αντίδρασή του συχνά απο ονειρική και αλλοπαρμένη και μπορεί να σας κατακεραυνώσει με τον αιχμηρό του λόγο. Το παιδί αυτό λειτουργεί απο πολύ μικρό με το ένστικτό και το συναίσθημα του περισσότερο, παρά με τη λογική. Βιώνει τα συναισθήματά του έντονα αλλά δεν τα μοιράζεται με ευκολία και συχνά απομονώνεται όταν θέλει να αποφορτιστεί συναισθηματικά. Είναι σημαντικό να το μάθετε να βρεί τρόπους να εκφράζει τα έντονα συναισθήματα του και τις συναισθηματικές του ανάγκες και να μην περιμένει να τα μαντέψετε μέσα απο την μπερδεμένη συμπεριφορά του. Είναι ιδιαίτερα ρομαντικό και βαθιά αισθαντικό παιδί με μεγάλη ανάγκη για ανθρώπινη επαφή, χάδι γλυκόλογα, παιχνιδιάρικη διάθεση και έχει έντονη ανάγκη να το τραβήξετε στην αγκαλιά σας και να το βοηθήσετε να γκρεμίσει το δίκτυ της απομόνωσης που χτίζει συνειδητά ή ασυναίσθητα. Δώστε σε αυτό το παιδί τα εφόδια και τα μέσα να δημιουργήσει καλλιτεχνικά, δώστε του τα πνευματικά και διανοητικά ερεθίσματα και εκείνο θα βρει τον δικό του δρόμο για να διαμορφώσει ένα πολύ δυνατό και ξεχωριστό χαρακτήρα. 

Η φαντασία όπως σε όλα τα ψαράκια είναι το δυνατό του σημείο αλλά ταυτόχρονα στο 3ο δεκαήμερο η επιρροή του Πλούτωνα μπορεί να δημιουργήσει κάποιο προβληματισμό. Η έντονη φαντασία του μπορεί να παράγει το φόβο ευκολότερα και έτσι το παιδί να βλέπει τρομακτικά όνειρα ή να φοβάται σκιές και φαντάσματα. Όσο μεγαλώνει θα θέλει να είναι πιο ανεξάρτητο και θα αποζητά να έχει τον έλεγχο της ζωής του και να στηριχτεί στις δικές του δυνάμεις. Δώστε του κίνητρα και ερεθίσματα για να αναπτυχθεί και να εξοπλίσει τον εαυτό του με θάρρος και την πίστη στις δυνάμεις του ώστε να αναπτύξει το πλήρες δυναμικό του και να φτάσει στα όνειρά του!  


© 2021 Asteroskonis - Αστρολογία και Παιδιά..🤴..by Rania Markelli
Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε