Μαμά ❣ Κριός♈ 

2021-01-11

Η ανεξάρτητη και μαχητική

Γεννήθηκε: 21 Μαρτίου - 20 Απριλίου

Η μαμά Κριός είναι ανεξάρτητη, ανυπόμονη , δραστήρια και μαχητική . Μια μαμά που βρίσκεται διαρκώς σε κίνηση και μάχεται για όσα της ανήκουν και όσα διεκδικεί. Αυτά τα χαρακτηριστικά τα διοχετεύει και στα παιδιά της, και βοηθά τα παιδιά της με τον τρόπο της να γίνονται πιο θαρραλέα και τολμηρά, τα βοηθά  ν' αποκτήσουν αυτοπεποίθηση, και να έχουν εμπιστοσύνη στις ικανότητες τους και να μην εξαρτούνται από κανένα. 

Έχει ευθύτητα απέναντι στα παιδιά της και τα διδάσκει να αντιμετωπίζουν κατάματα την αλήθεια και να αντιμετωπίζουν την ζωή με ειλικρίνεια. Βλέπει με θετική ματιά τη ζωή και εμφυσά στα παιδιά της την δυναμικότητα και τον ενθουσιασμό για την επίτευξη κάθε στόχου.

Έχει υψηλές προσδοκίες από τα παιδιά της και η τελειομανία της μπορεί να τα δυσκολέψει αν έχουν διαφορετική ιδιοσυγκρασία , με αποτέλεσμα να τα οδηγήσει σε αγχώδεις συμπεριφορές και σπασμωδικές αντιδράσεις.  Δείχνει ότι είναι σκληρή επειδή είναι φωνακλού αλλά ουσιαστικά δεν μπορεί να κρατήσει κακία σε κανένα και είναι πανέτοιμη για να προστατεύσει τα παιδιά της από κάθε κακό.


 Διαβάστε για το Παιδί Κριό  

Μπαμπάς: Κριός 

Μαμά: Ταύρος                                                                                                                                                                                          

© 2021 Asteroskonis - Αστρολογία και Παιδιά..🤴..by Rania Markelli
Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε