Μαμά ❣ Ταύρος♉ 

2021-01-11

Επιστροφή                

Η τρυφερή αρχηγός

Γεννήθηκε: 20 Απριλίου - 20 Μαΐου

Η μαμά Ταύρος είναι μια τρυφερή μανούλα ευαίσθητη και συναισθηματική με αγάπη στις παραδοσιακές αξίες, σταθερή και με πρακτική σκέψη. Οπλισμένη με υπομονή και καρτερικότητα, είναι ικανή να κουμαντάρει τα πάντα μόνη της από το μεγάλωμα των παιδιών της , στο σπίτι της και τη δουλειά της και να οργανώνει την καθημερινότητα της με λειτουργικό τρόπο για να μην έχει άγχος. Ανταποκρίνεται στις ανάγκες των παιδιών της ενώ παράλληλα τα βοηθά , τα συμβουλεύει και παράλληλα τα αγκαλιάζει με τα τρυφερά της συναισθήματα. Φροντίζει το περιβάλλον τους να είναι ήρεμο με επάρκεια σε ότι αφορά τη διατροφή τους, υλική αλλά και συναισθηματική ασφάλεια.

Ενίοτε είναι πεισματάρα και υπερβολικά απαιτητική σε πράγματα που η ίδια θεωρεί απαραίτητες προϋποθέσεις για την εξέλιξη τους. Είναι πολύ συναισθηματική και προστατευτική αλλά ταυτόχρονα η κτητική της στάση, το πείσμα και η αγάπη της για τις παραδοσιακές αξίες μπορεί να προκαλέσουν αρκετές συγκρούσεις με τα παιδιά της.

© 2021 Asteroskonis - Αστρολογία και Παιδιά..🤴..by Rania Markelli
Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε