Μαμά ❣ Δίδυμος ♊

2021-01-11

                        Επιστροφή     

Η πολυάσχολη και ευπροσάρμοστη

Γεννήθηκε: 21 Μαΐου - 21 Ιουνίου

Η μαμά Δίδυμος είναι επικοινωνιακή και πολυάσχολη και θέλει να γνωρίζει τα πάντα ενώ αναζητά διαρκώς δημιουργικούς τρόπους για να περνά καλά και η ίδια και τα παιδιά της. Είναι γεμάτη ενέργεια και χαρακτηρίζεται για την ευστροφία της, το χιούμορ και τη φιλομάθεια της. Συνήθως δείχνει ένα φόβο απέναντι στις ευθύνες της οικογένειας, αλλά όταν αποφασίσει να γίνει μανούλα θα ασχολείται με τα παιδιά της και θα παίζει μαζί τους για ώρες. Δημιουργεί μια επικοινωνιακή σχέση με τα παιδιά της και χαίρεται να μιλάει με τις ώρες  προκειμένου να τα φέρει σε επαφή με πληροφορία και εμπειρίες που θα συμβάλλουν εποικοδομητικά στην ανάπτυξη της προσωπικότητας του.

Έχει πολλά και ποικίλα ενδιαφέροντα και ασχολίες και μεγαλώνει ένα παιδί δραστήριο και ανεξάρτητο ενώ παράλληλα επιδιώκει να είναι περισσότερο φίλη, παρά μαμά με τη στενή έννοια της λέξης . Η φιλική της στάση την χαρακτηρίζει ως την πιο διασκεδαστική μαμά του ζωδιακού κύκλου. Η ανάλαφρη τάση της να αντιμετωπίζει επιφανειακά τις καταστάσεις μπορεί να την κάνει να χάσει σημαντικές πληροφορίες από τις βαθύτερες ανάγκες που μπορεί να έχει το παιδί της, ή να νιώσει το παιδί πως το παραμελεί. Καθώς όμως θεωρείται αρκετά ευέλικτος χαρακτήρας στις αλλαγές της ψυχοσύνθεσης των παιδιών της, έχει πάντα στο μυαλό της πως θα βρει τρόπους να προσαρμοστεί για να τα προσεγγίσει.


© 2021 Asteroskonis - Αστρολογία και Παιδιά..🤴..by Rania Markelli
Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε