Δίδυμος 1ου δεκαημέρου

2021-01-11

 🤰 Γεννήθηκε: 21-31 Μαίου
➰Κυβερνήτης ζωδίου και δεκανού: Ερμής
➰Μοίρες 1ο δεκαήμερο από 0°-09° 59

Τα Διδυμάκια του πρώτου δεκαήμερου δέχονται την διπλή επιρροή του αεικίνητου Ερμή! Με τονισμένα τα στοιχεία του Ερμή, η λέξη επικοινωνία, η κίνηση και συναναστροφή είναι τα κλειδιά της προσωπικότητας του. Η απίστευτη ανάγκη του να συγκεντρώνει γνώσεις αλλά και το ταλέντο του να τις μεταδίδει, το βοηθά να αποκτά διαρκώς νέες εμπειρίες και πληροφορίες και να μετατρέπεται σε ένα φωτεινό παντογνώστη. Είναι ένα παιδί που βρίσκεται διαρκώς σε ετοιμότητα να μάθει για το καθετί.  Προσαρμόζεται εύκολα στις αλλαγές,καθώς βαριέται γρήγορα και θα ξεκινήσει πανεύκολα ένα νέο ενδιαφέρον ή μια νέα δραστηριότητα. Η περιέργεια και η φαντασία του είναι έντονα και το μυαλό του είναι διαρκώς σε εγρήγορση. Ιδιαίτερα ομιλητικό παιδί που θα σας εντυπωσιάσει με τις συζητήσεις του και τις ερωτήσεις του. 

Παρόλο που είναι ένα υπερκινητικό παιδί έχει ανάγκη να του δημιουργήσετε ένα πλαίσιο σταθερότητας, απαραίτητο  για να μπορεί να ηρεμεί και να χαλαρώνει το ανήσυχο μυαλουδάκι του. Η έντονη νοητική και κινητική του δραστηριότητα είναι αναγκαίο να συνυπάρχει με στιγμές ησυχίας μέσα στην διάρκεια της ημέρας για αποφόρτιση και ενδυνάμωση. Οι γονείς χρειάζεται να του διδάξουν τη μέθοδο, την επανάληψη και τη σημασία του προσωπικού του χρόνου. Η φιλομάθεια και ο ενθουσιασμός του, η πληθώρα ενδιαφερόντων το οδηγούν σε συχνή εναλλαγή δραστηριοτήτων, χωρίς να επιμένει και να εμβαθύνει σε συστηματική γνώση πάνω σε ένα αντικείμενο. 

© 2021 Asteroskonis - Αστρολογία και Παιδιά..🤴..by Rania Markelli
Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε