Δίδυμοι 2ου δεκαημέρου

2021-01-11

 🤰 Γεννήθηκε: 1-10 Ιουνίου
➰Κυβερνήτης ζωδίου και δεκανού: Ερμής-Αφροδίτη
➰Μοίρες 2ο δεκαήμερο από 10°-19° 59

Το παιδί που γεννήθηκε στο δεύτερο δεκαήμερο των Διδύμων, δέχεται την επιρροή της γλυκιάς - τρυφερής Αφροδίτης, αυτό σημαίνει ότι διαθέτει έμπνευση, δημιουργικότητα αλλά και ένα μοναδικό ταλέντο στα λόγια!  Είναι γλυκομίλητο, ιδιαίτερα ικανό και προσανατολισμένο στην κοινωνική σύνδεση με το περιβάλλον του. Το διακρίνει η τρυφερότητα και η χαρωπή του διάθεση, ενώ η ανάγκη του να συνδέεται με τα άλλα παιδιά το κάνει ιδιαίτερα αγαπητό και δημοφιλή στις συναναστροφές του. Έχει έξυπνες ιδέες και δημιουργικό ταλέντο για να τις αναπτύξει με γούστο και αισθητική. Είναι ιδιαίτερα καλλιτεχνικό παιδί με έμφυτη καλαισθησία και φινέτσα. Το εύστροφο μυαλουδάκι του μπορεί να χάνεται μέσα σε πολύχρωμες εικονογραφημένες ιστορίες και παραμύθια και να δημιουργεί όμορφες δικές του ιστορίες για να ξεφεύγει από τη ρουτίνα. 

Το παιδί του 2ου δεκαημέρου βαριέται μόνο του και αναζητά συνεχώς παρέα για να νιώθει πως έχει μια όμορφη καθημερινότητα πλούσια σε κοινωνικό ενδιαφέροντα. Αγαπά ιδιαίτερα την υλική του ασφάλεια και γίνεται απαιτητικό επειδή βαριέται εύκολα τα ίδια παιχνίδια. Οι γονείς θα πρέπει να του διδάξουν μέσα από το πρίσμα της λογικής την οικονομία στην κατανάλωση των υλικών πραγμάτων για να αποκτήσει μια καλύτερη διαχείριση μεγαλώνοντας. Το γλυκό Διδυμάκι του 2ου δεκαημέρου διαθέτει χιούμορ και ξέρει να λέει όμορφες ιστορίες για να κάνει τους γύρω του ευτυχισμένους!

Παιδί: 1ο δεκαημερο Διδύμων                                                              Παιδί: 3ο δεκαήμερο Διδύμων

© 2021 Asteroskonis - Αστρολογία και Παιδιά..🤴..by Rania Markelli
Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε