Δίδυμοι 3ου δεκαημέρου

2021-01-11

 🤰 Γεννήθηκε: 11-21 Ιουνίου
➰Κυβερνήτης ζωδίου και δεκανού: Ερμής-Ουρανός
➰Μοίρες 3ο δεκαήμερο από 20°-29° 59

Το Παιδί στο 3ο δεκαήμερο των Διδύμων, δέχεται την επιρροή του επαναστάτη και ανατρεπτικού Ουρανού! Η παρουσία του Ουρανού προσδίδει στο μικρό αυτό ένα ιδιαίτερα και διαφορετικά έξυπνο μυαλό που σκέφτεται διαφορετικά! Μεγάλη ευστροφία και ένα πνεύμα που δεν φυλακίζεται εύκολα σε συμβατικά πλαίσια. Έχει ανάγκη να εκφράσει τον εαυτό του και τις κεραυνοβόλες ιδέες του κάθε στιγμή χωρίς περιορισμό. Οι γονείς για να μπορέσουν να το κατανοήσουν και να το προσεγγίσουν πρέπει να καταλάβουν ότι το παιδί σκέφτεται και αφομοιώνει την πληροφορία με διαφορετικό τρόπο. Έχει πολύ μικρό χρονικό όριο συγκέντρωσης και η προσοχή του αποσπάται εύκολα, αλλά είναι ένα παιδί που ξεχωρίζει για τις γνώσεις του και εκπλήσσει τους δασκάλους του.

Όταν οι  πολλές δραστηριότητες το εξαντλούν, γίνεται έντονα ανήσυχο και νευρικό για αυτό θα πρέπει οι γονείς να μάθουν να ξεκουράζεται για αποφύγουν τα ανεπιθύμητα νευρικά του ξεσπάσματα. Η απόλυτη φύση του Ουρανού του προσδίδει πείσμα και επαναστατικότητα στις ιδέες του και συχνά μπορεί να σας εκπλήσσει με την επίμονη στάση του με περίεργες απαιτήσεις.. Μπορεί να αλλάζει κάθε μέρα σχέδια αλλά είναι ένα παιδί αξιολάτρευτο που δεν θα σας αφήσει να πλήξετε!

 <<Παιδί: 2ο δεκαήμερο Διδύμων                                                            >>Παιδί: 1ο δεκαήμερο Καρκίνος

© 2021 Asteroskonis - Αστρολογία και Παιδιά..🤴..by Rania Markelli
Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε