Καρκίνος 1ου δεκαημέρου

2021-01-11

 🤰 Γεννήθηκε: 22 Ιουνίου-1 Ιουλίου
➰Κυβερνήτης ζωδίου και δεκανού: Σελήνη
➰Μοίρες 1ο δεκαήμερο από 0°-09° 59

Το παιδί Καρκίνος του 1ου δεκαημέρου είναι ένα γνήσιο παιδί της Σελήνης, βαθιά συναισθηματικό και κυκλοθυμικό. Η ευαισθησία του και η δεκτικότητα του στα εξωτερικά ερεθίσματα επηρεάζουν τη συναισθηματική του κατάσταση με αποτέλεσμα να έχει ακραίες εναλλαγές της διάθεσής του και συναισθηματικές αντιδράσεις που μπορεί να βλάψουν τον ψυχισμό του και να το αποσυντονίσουν. Τα συναισθήματα του εκφράζονται με έντονα σκαμπανεβάσματα -χαρά -λύπη -γέλιο -κλάμα. Είναι απαραίτητο να δημιουργήσετε στο σπίτι ένα περιβάλλον συναισθηματικής ισορροπίας και αγάπης για να νιώθει ασφάλεια. Η αίσθηση της εγκατάλειψης το τρομάζει και χρειάζεται διαρκώς να νιώθει τη φροντίδα των γονιών του για να τρέφεται ο ψυχισμός του.Η μαμά του αποτελεί τη μεγάλη του αγάπη και το ίδιο σε όποιον αγαπάει αφιερώνει την προσοχή και την αγάπη του.  Η πλούσια φαντασία η δημιουργικότητα και έμπνευση αποτελούν δυνατά σημεία για να προοδεύσει. Έχει αναπτυγμένη διαίσθηση και είναι το απόλυτα συναισθηματικό παιδί που πληγώνεται πολύ εύκολα και δεν θέλει να αποχωρίζεται πρόσωπα ή αντικείμενα. 


Η έντονη προσκόλληση στην οικογένεια και η διαισθητική του αντίληψη, το κάνει επιφυλακτικό και δύσπιστο για να εμπιστευτεί άτομα εκτός οικογένειας. Όταν αγαπήσει και νιώσει εμπιστοσύνη προσκολλάτε πολύ στους αγαπημένους του και αφιερώνει όλη του την προσοχή και τη φροντίδα.Οι γονείς θα πρέπει να το βοηθήσουν να αποκολλάται από συνήθειες που δεν του επιτρέπουν να εξελιχθεί και να προχωρήσει, να μάθει να αλλάζει συνήθειες που δεν το ωφελούν με μικρά και προσεκτικά βηματάκια στη ζωή! 

<<Παιδί: 2ο δεκαήμερο Καρκίνου                                                >>Παιδί: 3ο δεκαήμερο Καρκίνου

© 2021 Asteroskonis - Αστρολογία και Παιδιά..🤴..by Rania Markelli
Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε